Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår
 • Taxi ingår
 • Tåg ingår
 • Aktivitet inkluderad

Kombinera favoriterna Prag & Budapest

 • Wellness
 • Ungern, Tjeckien
från 4.209 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

4 eller 6 nätter i Prag och Budapest med hotell inkl. frukost, inträde till Gellért Spa, flyg, privat transfer & tågbiljett Prag-Budapest.

Upplev två av Centraleuropas mest överraskande städer: Prag & Budapest! Flanera i de gyllene spirornas stad, njut av Prag och hoppa sedan på tåget mot Donaus drottning för att koppla av med termalbad.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Arlanda eller Kastrup till Prag och returflyg från Budapest
 • Privat transfer från Prag flygplats till hotellet i Prag
 • Privat transfer från hotellet i Budapest till Budapest flygplats
 • Tågbiljett från Prag till Budapest med platsreservation (restid: ca 6,5 timmar)
 • 2-3 nätter i dubbelrum på Occidental
 • 2-3 nätter i dubbelrum på Royal Park Boutique Hotel****
 • 1x inträde till Gellért Spa i Budapest (dag 4-6)
 • Daglig frukost
Resplan

Dag 1 - 3: Färggranna hus i Prag

Välkommen till Prag - Tjeckiens gyllene huvudstad där kulturen flödar och enastående monument runt varje gathörn charmar vilken besökare som helst! Prag är känt som "de hundra spirornas stad" och är hem för otaliga vackra kyrkor i gotisk och barockstil. Gå vidare på en långpromenad g... Läs mer

Occidental Praha

Dag 4 - 6: Termalbad & historisk elegans i Budapest

När du väl anländer till Budapest-Keleti-tågstationen efter en scenisk resa genom Böhmens skogar och den ungerska landsbygden (ca 6,5 timmars resa), kan du ta tunnelbanan till ditt hotell. Sedan är det dags att utforska Budapest, en stad med historiska sevärdheter, livliga barer och avkoppland... Läs mer

Royal Park Boutique Hotel
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Prag & Budapest, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 barn (0-12 år) per rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Barnrabatt finns att tillgå och varierar beroende på avresedatum

Internet

Gratis Wi-Fi på båda hotellen

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Occidental Praha har hiss & rullstolsanpassade rum.

Novum Golden Park Hotel har inte rullstolsanpassade rum men har hiss

Hiss

Båda hotellen har hiss

Mat & dryck

Bar & restaurang på båda hotellen

Wellness

Occidental Praha (Prag) erbjuder massagemöjligheter

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger ca 27 km från flygplatsen i Prag, vilket tar ca 20-30 min med bil.

Royal Park Boutique Hotel ligger ca 21 km från flygplatsen i Budapest, vilket tar ca 30-40 minuter med bil. Tar du dig istället dit med kollektivtrafik ligger Budapests centralstation Keleti, endast 240 meters promenadavstånd från hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter