Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Förälskas i natursköna Bali

 • Rundresa
 • 16 nätter
 • Indonesien
från 13.439 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Res runt i 14 eller 21 nätter på paradisön Bali med 4 olika hotell, 8 nervkittlande utflykter, daglig frukost och transfer.

Drömmen om indonesisk semester på Bali väntar! Denna fantastiska resa är något du sent kommer glömma. Smaragdgrönskande risfält, förtrollande tempel och en magisk atmosfär. Vad väntar? Dramatisk natur, kristallklart vatten, unika kulturupplevelser och spännande utflykter. Rundresan tar dig till tre eller fyra olika platser på Bali så att du kan lära känna den indonesiska ön på bästa sätt!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Denpasar
 • Samtliga transfers
 • 14 eller 21 nätters rundresa (se resplan nedan)
 • Frukost
 • 8 utflykter med engelsk guide (3 utflyktsdagar)
Provinsen Bali

Denna rundresa tar dig till tre eller fyra magiska platser som tillhör provinsen Bali. Du landar i Balis huvudstad Denpasar och därefter väntar en resa du sent kommer glömma med fantastiska platser och spännande utflykter. Välj mellan 14 eller 21 nätter. Vid 14 nätters rundresa kommer du att bo i Ubud, Nusa Lembongan och Seminyak. Vid 21 nätter bor du dessutom en vecka i Lovina. Läs mer om denna oförglömliga resa nedan!

Resplan

Dag 1 & 2: Drömstart i Ubud

Äntligen framme på den indonesiska paradisön Bali! Det är nu det börjar. Dags att öppna dina sinnen och välkomna en rundresa du sent kommer glömma! Tropisk atmosfär, färgstark kultur, magnifika stränder och spännande utflykter väntar. När du landat på flygplatsen kommer du få ett välkomstkit m... Läs mer

SenS Hotel & Spa

Dag 3: Resans första utflykt

Dag 3 är det äntligen dags för resans första utflykt! Dagens utflykt kommer ta dig till Saraswati Temple, Ubud Monkey Forest, Rumah Bali Batuan, Tegallalang risfält och Basanta Agro Plantation!

Saraswati Temple är en religiös plats tillägnad den hinduiska gudinnan av lärande, litteratu... Läs mer

SenS Hotel & Spa

Dag 4: Utflyktsdag med tempel, risterrass & vattenfall

Idag väntar utflykt igen! Det är dags att lämna Ubud och åka mot nästa destination - Lovina. På vägen kommer det bli sightseeing med bil. Ett ristrerrass som är världsarvsklassad, två tempelbesök och ett vattenfall finns med på dagens schema!

Jatiluwih Rice Terrace är ett känt turistmå... Läs mer

Aneka Lovina Villas & Spa

Dag 5 - 11: Hitta lugnet i Lovina (endast vid 21 nätter)

För dig som har bokat 21 nätter är det nu dags att säga hej till Lovina vid norra kusten. Lovina är den perfekta platsen för dig som vill ta det lugnt, dyka, snorkla och se delfiner! Ja, du hörde rätt. Här finns chans att se delfiner för den som har tur. För övrigt kan du njuta av sköna dagar ... Läs mer

Aneka Lovina Villas & Spa

Dag 12 - 15: Nusa Lembongan (dag 5-9 vid 14 nätter)

Nusa Lembongan är en egen liten ö som tillhör provinsen Bali. Ön är populär för den som vill hitta en lugnare plats än Bali och ön bjuder på magnifik natur, kristallklart vatten samt spännande vattenaktiviteter för den som vill utforska havets magiska atmosfär. Varför inte snorkla eller prova ... Läs mer

Abian Huts

Dag 16: Utflykt till Tanah Lot & Taman Ayun (samma utflykt sker dag 9 vid 14 nätter)

Idag är det dags att lämna Nusa Lembongan, packa väskorna, bege sig på utflykt och slutligen tas till rundresans sista destination, Seminyak! Under dagen väntar utflykt till två fantastiska tempel och ett skogsbesök.

Se Tanah Lot havstempel utan folkmassan och träffa Alas Kedatons inv... Läs mer

Abian Huts

Dag 17 - 22: Trendiga Seminyak (dag 10-15 vid 14 nätter)

Seminyak börjar växa fram som ett trendigare Kuta. Med en skön blandning av en händelserik atmosfär, trendiga restauranger och vacker omgivning! Det är en dynamisk plats med boutique-atmosfär, mysiga caféer och en charmig känsla. Spendera dina sista dagar på Bali på bästa sätt och gör det du t... Läs mer

ibis Styles Bali Petitenget
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer - Dubbelrum 14 nätter
Max 3 personer - Dubbelrum 21 nätter

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

7.271 kr - 7.751 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Rabatten beror på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Indonesien behöver du ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Jakarta/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Observera att ditt pass måste vara giltigt minst 6 månader efter planerad hemresa

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Indonesien rekommenderas det att vaccinera dig mot Hepatit A och B samt eventuellt malaria. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter