• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Brusande Singapore möter paradiset Bintan

 • Rundresa
 • 10, 11, 12, 13, 14 eller 15 nätter
 • Indonesien, Singapore
från 16.329 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 6 gånger

Kombinera storstaden Singapore med paradiset Bitan, bo på 2 olika hotell med guidad busstur i Singapore, frukost och transfer.

Söker du äventyr? Vi är stolta över att kunna erbjuda denna rundresa som låter dig uppleva det bästa av två världar: spektakulära Singapore och det tropiska strandparadiset på Bintan Island. Unika Singapore med sin magnifika och moderna arkitektur, tropiska trädgårdar, innovativa teknik och mångkulturella utstrålning garanterar en av världens mest spännande stadsupplevelser samtidigt som du sänker dina axlar och slappnar av helt på den exotiska drömön Bintan Island. Gör dig redo för ett upplevelserikt äventyr!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup, Landvetter eller Arlanda till Singapore (rutten innehåller mellanlandning, se tid och plats i bokningsprocessens steg 3)
 • All transfer
 • 9, 11 eller 13 nätter på 2 olika hotell (se detaljerad resplan nedan. OBS! den totala restiden och nätter kan variera beroende på flygtider)
 • Frukost varje morgon
 • Guidad busstur i Singapore
Årets resa

Denna fantastiska resa tar dig till Singapore och en av Indonesiens vackraste öar, Bintan. Resan börjar i Singapore med tre spännande nätter innan du tar färjan över till Bintan i 6, 8 eller 10 nätter. All transport under resan ingår i priset. Läs vidare för att lära dig mer om en av årets mest spännande resor!

Resplan

Dag 1 & 2: Glittrande Singapore

Efter att du ankommit till flygplatsen i Singapore kommer du att mötas av en förare som kör dig direkt till ditt första hotell som är beläget i hjärtat av Singapores konstnärliga distrikt. Checka in, lämna ditt bagage och gör dig redo att utforska en av världens främsta metropoler. Gå runt bla... Läs mer

Hotel Royal @ Queens Singapore  eller liknande

Dag 3 - 14: Bintan Island - välkommen till paradiset

Idag är det dags att byta ut metropolen mot ett dolt och tropiskt paradis. Du kommer att hämtas upp på hotellet i Singapore och köras till färjan som tar ca två timmar över till Bintan Island. Vid ankomsten till Bintan Island kommer du att välkomnas av svängande palmer som sträcker sig stolt ö... Läs mer

Mayang Sari Beach Resort  eller liknande

Dag 15: Tillbaka till Singapore

Den sista natten spenderar du i Singapore. Upptäck Singapores sevärdheter, köp en sista souvenir och njut av en förstklassig middag längs småbåtshamnen. Alla goda ting har sitt slut, efter en natt i Singapore, kommer du bli upphämtad och skjutsad till flygplatsen för att sedan ta flyget hem ti... Läs mer

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 11 år - Dubbelrum 9 nätter
Max 2 vuxna och 1 barn upp till 11 år - Dubbelrum 11 nätter
Max 2 vuxna och 1 barn upp till 11 år - Dubbelrum 13 nätter

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-1 år: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Barn 2-11 år: får 25% rabatt per vistelse
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

7.551 kr - 9.433 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Rabatten beror på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Information

Under november - april kan det förekomma tjära på stranden i Bitan vilket kan minimera badmöjligheterna.

Visumkrav

Svenska medborgare på besök i Singapore behöver inget turist-/affärsvisum för vistelse kortare än 90 dagar. Vid ankomsten till Singapore stämplas en visering om 90 dagar in i passet. För inresa i Singapore krävs ett pass med en giltighetstid på minst 6 månader vid inresan.

Passregler

Observera att ditt pass måste vara giltigt minst 6 månader efter planerad hemresa

Vaccinationskrav

Vaccination mot hepatit A och hepatit B rekommenderas vid vistelser på upp till en månad eller längre. Intyg om vaccinering mot gula febern krävs för den som nyligen besökt ett land där sjukdomen finns. Vaccination mot tyfoid kan vara en bra vid vistelser över tre veckor om du tänkt dig leva mer rustikt.

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Valuta

Singapores valuta är Singapore Dollar (SGD). 1 SGD är värd ca 6 SEK. Varuautomater finns i hela Singapore. Kreditkort används ofta också. Observera att din bank kan debitera en kontant och kreditkorts transaktionsavgift.

Den indonesiska valutan är den indonesiska rupiahen (IDR). 60 SEK är ca 100 000 IDR. ATM-maskiner är lätta att hitta på turistorter och de flesta ställen accepterar stora kreditkort som Visa och MasterCard. Observera att din bank kan kräva en avgift för uttag av pengar utomlands.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter