Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Buss ingår

Reykjavik & guidad norrskenstur

 • Upplevelse
 • Reykjavik
från 9.139 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Har du alltid drömt om att uppleva norrsken på natursköna Island? Då är denna resa som gjord för dig! Bo 3, 4 eller 5 nätter på hotell i Reykjavik inkl. frukost, norrskenstur med buss inkl. guide, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn samt transfer.

Att få beundra norrsken på natursköna Island är mångas dröm! Under denna resa får du chansen att skåda detta unika naturfenomen under en guidad busstur, samtidigt som du bor bekvämt i huvudstaden Reykjavik och har stadens sevärdheter vid dina fötter. För att få uppleva mer av det vackra som Island har att erbjuda kan du lägga till valfria utflykter och bland annat utforska öns gejsrar, vattenfall och termalbad!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Reykjavik
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 3, 4, 5 eller 7 nätter på Hotel Cabin i Reykjavik
 • Frukost
 • Norrskenstur med buss inkl. guide (på dag 2, OBS enbart framtill 15/4-2018, därefter ingår en stadstur i Reykjavík)
Tillval
 • Gyllene cirkeln med buss
 • Busstransfer till Blå lagunen inkl. entré och badavgift
 • Norrskenstur med båt inkl. busstransfer till hamnen
Unika Island

Gör dig redo för en magisk resa till en av världens mest unika resmål: Island! Du bor i Europas nordligaste huvudstad Reykjavik under hela vistelsen, en stad som erbjuder en speciell kombination av ett trendigt centrum med mysiga affärer och restauranger och enastående landskap i natursköna omgivningar.

Island är en vulkanisk och geotermisk ö: ett sant paradis för den som vill uppleva naturens prakt och unika naturfenomen såsom vattenfall, gejsrar, fjordar, glaciärer och svarta vulkaniska stränder! Och vi har ännu inte ens nämnt de sagolika norrskenen... Starka färger från blått och grönt till rosa och vitt pryder den stjärntäckta himlen. Det ser verkligen magiskt ut!

Hotel Cabin

 • Hotel
 • Reykjavik, Island
Hotel Cabin

Hotel Cabin ligger längs den natursköna Faxaflóibuktens strand, ca 700 meter från den geotermiska bassängen Laugardalslaug och knappt 2 km från shoppingcentret Kringlan. Reykjaviks stadskärna ligger ca 1,5 km ifrån. Hotellet har gratis parkering, bufférestaurang och lobbybar.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Läs mer
room 2

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du kommer att bo i ett standardrum på ca 10 m² som är utrustat med två enkelsängar samt privat badrum med dusch.

single 1

Enkelrum

1 vuxen per rum

Enkelrummen har samma utrustning som dubbelrummen men har en enkelsäng istället. Rummen är ca 10 m².

Valfria utflykter

Norrskenstur med buss och guide ingår i erbjudandet. (OBS enbart fram till 15/4-2018, därefter ingår en stadstur i Reykjavik där du får besöka stadens alla sevärdheter). Utflykten tar mellan ca 3 och 5 timmar, beroende på väderförhållanden. UNder utflykten lämnar du Reykjavik bakom dig och åker in i den mörka natten, på jakt efter detta unika naturfenomen som kan ses mellan hösten och våren vid klart väder. Är det inte möjligt att se norrsken under din utflykt? Då får du åka iväg en annan kväll utan extra kostnad för ett nytt försök!

Du kan välja att lägga till följande utflykter i din bokning mot avgift:

 • Uppgraderad norrskenstur: Vill du hellre uppleva norrsken från vattnet? Då kan du välja att uppgradera till en norrskenstur med båt. Transfern till hamnen ingår. På båten finns varma filtar och overaller.
 • Utflykt till Golden Circle: Besök den natursköna, UNESCO-listade nationalparken Thingvellir, vattenfallet Gullfoss och gejsern Strokkur. Fantastiska naturupplevelser utlovas! Utflykten varar en hel dag.
 • Utflykt till Blue Lagoon: Ungefär 50 kilometer från Reykjavik finner du den Blue Lagoons klarblåa och naturligt varma vatten. Njut av den vackra omgivningen i den avkopplande lagunen, slappna av med alla sinnen och låt det mineralrika termalvattnet göra sitt jobb. Utflykten tar en halv dag.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Fotogeniska Island: håll kameran redo!

Huvudstaden Reykjavik bjuder på en fantastisk utsikt över de karga bergen och den ändlösa oceanen. Du kan föreviga denna utsikt från toppen av ikoniska Hallgrímskirkja till exempel! Denna expressionistiska kyrka är 74,5 meter hög och därmed Islands högsta kyrka, och är säkerligen också värt ett besök inuti.

Vattenfallet Gullfoss anses vara öns vackraste. Detta vilda vattenfall är en del av glaciärfloden Hvita, där vattnet forsar ner från 32 meters höjd. Om du har tur kan du även få se en regnbåge, säkerligen ett oförglömligt fotomoment! Åk hit på egen hand eller lägg till Golden Circle-utflykten för att få uppleva denna skönhet.

Gejsrar bjuder på sagolika fotoögonblick när det kokande vattnet med all sin kraft och elegans susar upp i skyn och bildar en förtrollande målning mot horisonten. En av de mest kända gejsrarna är Strokkur som också ligger längs den vackra Gyllene cirkel-rutten på södra Island, och får utbrott ungefär var 5:e minut.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Enkelrum: Max 1 person
Dubbelrum: Minst och max 2 personer

Ensamresande

Enkelrum finns tillgängliga

Barnrabatt

Ingen barnrabatt

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är ej tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Väderförhållanden norrskenstur

Norrsken kan endast ses vid klart väder. Går det inte att se norrsken under turen? Då åker du på jakt efter detta naturfenomen en annan kväll istället

Transfer

Transfer t/r från Keflavik flygplats till Hotel Cabin Reykjavik. När ni kommer till ankomsthallen vid flygplatsen ska ni gå utomhus och åt höger där bussarna står. Flybus är tydligt markerat och det är dessa bussar ni ska med. The Flybus går i samband med alla flyg vid Keflavík flygplats och avgår ca 35-40 min efter ankomst av varje flyg. Ni behöver uppvisa en Iceland Travel Voucher som kommer skickas till er emailadress innan avfärd

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotel Cabin ligger ca 40 minuters bilresa från flygplatsen Keflavik och ca 10 km från Reykjaviks stadskärna.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter