• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Rundresa i Kina med guidade utflykter

 • Rundresa
 • 10 nätter
 • Kina
från 12.879 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 7 gånger

Upptäck Kinas skatter under 10 nätter på olika hotell inkl. frukost, guidade utflykter, flyg & transfer.

Har du alltid drömt om att vandra längs den Kinesiska muren eller besöka det historiskt betydande Himmelska fridens torg? Då är denna mångsidiga och historierika rundresa som tar dig från Peking till Shanghai som gjord för dig! Du bor på fem olika hotell och har all transfer inkluderad så att du kan lägga din energi på att njuta av Kinas vackra natur, brusande städer och fantastiska världsarv.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Beijing inkl. mellanlandning + 1 natt på flyget
 • Returflyg från Shanghai med mellanlandning
 • All transfer inkl. tåg
 • 9 nätters rundresa (se resplan nedan)
 • Daglig frukost på hotellen
 • 5 guidade utflykter (Kinesiska muren, Peking, Longmengrottorna, Terrakottaarmén & Shanghai)
Tillval
 • Stadstur i Peking med en typisk rickshaw-kärra & en Kungfu-show (dag 2)
 • Utflykt till Qiao-klanens hem "Raise the Red Lantern" (dag 5)
 • Stadstur i Pingyao (dag 5)
 • Dumpling-middag & Tang Dynasty show (dag 6)
 • Utflykt till Shaolintemplet "Kungfu" (dag 8)
 • Utflykt till Pearl TV Tower & en timmes kvällskryssning på Huangpu-floden (dag 9)
Från Peking till Shanghai

Åk iväg på ett enastående äventyr till Kina under en 10 dagars rundresa med guidade heldagsutflykter, all transfer och oändligt många nya upplevelser! Kina är hem för många UNESCO-listade världsarv såsom Kinesiska muren, Terrakottaarmén, Minggravarna, Humble Administrator's Garden i Shanghai och Longmengrottorna - platser du kommer få besöka.

Din resa börjar i den imponerande huvudstaden Peking och fortsätter via den antika staden Pingyao till Xi'an, den äldsta av Kinas fyra antika huvudstäder. Resan bär sedan vidare mot Luoyang som även den har varit huvudstad genom historien och för inget mindre än 13 olika dynastier! Sist men absolut inte minst får du upptäcka världens största stad, Shanghai med sina färggranna gator, skyskrapor och museer.

Resplan
 1. Dag 1: Ankomst till Peking

  Välkommen till Kinas imponerande huvudstad, Peking! Efter att du landat på Pekings flygplats hämtas du av transferchauffören och körs till ditt första hotell som du kommer stanna på i tre nätter. Från flygplatsen till hotellet är det ca 30 km. Här kan du koppla av efter resan och samla energi ... Läs mer

  Howard Johnson Paragon Hotel Beijing eller liknande

 2. Dag 2: Upptäck Peking under en stadstur

  Idag är det dags att utforska megastaden Peking! Kl 08:30 hämtas du från hotellet för att besöka unika platser såsom det historiskt betydande Himmelska fridens torg (Tiananmen Square), Förbjudna staden som idag är världens största tempel samt Himmelens tempel där viktiga religiösa samlingar an... Läs mer

 3. Dag 3: Dagsutflykt till den kinesiska muren & Minggravarna

  På morgonen kring kl. 08:00 hämtas du upp av en buss för att åka på en heldagsutflykt till två av Kinas mäktigaste UNESCO-världsarv. Först besöker ni världens längsta landmärke skapad av människan, kinesiska muren, som är inget mindre än 8800 km lång (2 timmars bussresa från Peking).

  ... Läs mer

 4. Dag 4: Från Peking till Pingyao

  Den fjärde dagen har du lite egentid i Peking innan det är dags att ta ett eftermiddagståg till Pingyao. Pingyao är en av Kinas bäst bevarade antika städer och ser nästan likadan ut som under Ming och Qing-dynastierna. Vid kl. 15:29 avgår tåget mot Pingyao och du anländer kl. 19:42. Därefter k... Läs mer

  Xinglongyi Inn eller liknande

 5. Dag 5: En dag i antikstaden Pingyao

  Den femte dagen spenderar du på valfritt sätt i Pingyao. Ta ett steg i tiden när du promenerar runt i staden och beskådar vackra lyktor, tempel, gamla byggnader och traditionella hus.

  Om du vill lära dig mer om staden kan du delta i en valfri rundtur i Pingyao. Din engelsktalande guid... Läs mer

 6. Dag 6: Den eviga staden Xi'an & besök till Terrakottaarmén

  På morgonen blir du upphämtad av transfern och körd till tågstationen där du tar tåget till Xi'an. Tåget avgår kl. 08:40 och anländer till X'ian kl. 11:47. Vid ankomst kommer det att bära av mot en av Kinas mest fascinerande arkeologiska fynd som upptäcktes av lokala bönder år 1974: Te... Läs mer

  Wannian Hotel**** eller liknande

 7. Dag 7: Från Xi'an till historiska Luoyang

  Idag väntar en ny tågresa på dig! Tåget avgår kl. 08:39 från Xi'an och anländer kl. 11:22 i Luoyang. Väl framme i Luoyang är det dags för en spännande utflykt till Longmen-grottorna. De fascinerande Longmen-grottorna som härstammar från år 493 och är listade som UNESCO-världsarv sedan år 2... Läs mer

  New Friendship Hotel eller liknande

 8. Dag 8: Från Luoyang till metropolen Shanghai

  Idag kan du välja att utforska vackra Luoyang på egen hand. Denna historiskt betydande stad är belägen på centrala Kinas slätter och är en av Kinas fyra antika huvudstäder utöver Peking, Xi'an och Nanjing. Vill du delta i en utflykt kan du besöka Shaolintemplet, ett buddistiskt tempel är k... Läs mer

 9. Dag 9: Ankomst till Shanghai & sightseeing

  En av världens största städer ligger vid dina fötter! Shanghai har drygt 24 miljoner invånare och är en otroligt dynamisk stad, ett globalt finanscentrum, hem för världens största handelshamn och bjuder på otaliga historiska sevärdheter, vackra trädgårdar och imponerande art déco-byggnader. Läs mer

  Hai Yan Hotel eller liknande

 10. Dag 10: Hemresa

  Efter en färgstark och upplevelserik rundresa i detta underbara land är det dags att åka hem igen. Din transfer kör dig till Long Yang-tågstationen där du tar tåget (utan guide) till Pudong flygplats. Restiden mellan hotell och tågstation är ca 1 timme och mellan tågstation och flygplats ca 8 ... Läs mer

  Hai Yan Hotel eller liknande

Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Visumkostnader
 • Dricks
 • Frukost på tågresan
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-2 år: får 100% rabatt per vistelse
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

4.373 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Transfer

Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning. Detta så att chauffören kan komma i kontakt med dig om ni inte hittar varandra vid ankomsthallen (leta efter TravelBird-skylt med ditt namn på)

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Passregler

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Kina, kan du behöva ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Peking/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Kina kan du behöva vaccinera dig mot Hepatit A och B. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter