Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Guidad stadstur i historiska Krakow

 • Cityresor
 • Kraków
från 1.099 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Minisemester i Krakow med 2, 3 eller 4 nätters boende på Hotel Maly i Krakows gamla kvarter, frukost, flyg t/r från Stockholm eller Köpenhamn och en guidad stadstur väntar!

Åk på en minnesvärd weekend till historiska Krakow. Låt den friska luften fylla dina lungor medan du upptäcker stadens gömda gränder, murriga kaféer och vackra arkitektur. Ditt hotell ligger mitt bland stadens gedigna utbud av restauranger, barer och shopping.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter, Sturup eller Kastrup till Krakow
 • 2, 3 eller 4 nätter på Aparthotel Maly
 • Frukost
 • Guidad stadstur (dag 2)

Aparthotel Maly

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Aparthotel Maly Krakow

Aparthotel Maly är genomgående fräscht och är bekvämt beläget endast 300 meter från tågstationen Krakow Glowny som tar dig runtom till stadens alla hörn. Hotellet är dessutom utrustat med trevliga sociala utrymmen med sittgrupper samtidigt som frukost serveras på en restaurang 120 meter från hotellet.

Läs mer
rum

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Alla rum är utrustade med bekväma sängar (dubbelsäng eller enkelsängar), TV, skrivbord, vattenkokare, såväl som ett privat badrum med dusch, badartiklar samt hårtork.

Historisk vandring i krakow

Lär känna Krakows turbulenta historia under en spännande promenad genom slingrande gränder och brokiga torg. Guiden kommer bland annat berätta historierna om Gamla stan, Stora torget, St. Mary's katedral, Krakows "Cloth hall" som är med på UNESCO:s världsarvslista och mycket mer.

 • Turen äger rum på dag 2
 • Turen varar i ca 3 timmar
 • Ni möts kl. 14:00 vid St. Adalbert med utskrivna biljetter
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer (det går direkttåg från flygplatsen till närheten av hotellet)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 4 år per rum

Reser ni i annan konstellation är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-4 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 5-17 år räknas som vuxna och betalar fullt pris på hotell och flyg

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna på resan

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Mat & dryck

Hotellet har en varuautomat och frukostbuffé på en restaurang i närheten ingår i erbjudandet

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger 300 meter från tågstationen Krakow Glowny, 750 meter från Main Market Square med många restauranger samt caféer samt 400 meter från grönskande Planty Park.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter