Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad
 • Aktivitet inkluderad

Skidåkning & äventyr i norra Italien

 • Vintersport
 • Italien
från 5.039 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Skidåkning i Sydtyrolen och stadsäventyr i Bergamo inkl. halvpension, liftkort, wellness, färsk frukt, hyrbil och flyg.

Se fram emot en natt i historiska, genuina Bergamo och ta sedan hyrbilen till Sydtyrolen och skidorten Schnals. Svischa ner för milslånga pister och vila ut i en pittoresk alpby med båda afterski och wellness. Erbjudandet inkluderar flyg, hyrbil, boende och liftkort så du behöver bara packa vinterkläderna och ge dig iväg på vinterns härligaste resa!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Bergamo
 • 1 natt på Hotel Città dei Mille i Bergamo
 • Frukost & färsk frukt
 • 3 eller 4 nätter på Berghotel Tyrol & Firn
 • Halvpension (frukost och middag exkl. dryck)
 • Liftkort för 2 eller 3 dagar (beroende på vistelsen längd)
 • Hyrbil
Resplan

Dag 1: Medeltidsstaden Bergamo

Starta semestern på ett lugnt sätt med en natt i vackra medeltidsstaden Bergamo. Här, i skymundan av storasyster Milano, kan du uppleva det genuina Italien i lugn och ro. Den nedre delen av staden, Città Bassa har modern bebyggelse med breda avenyer och stora torg, medan den övre delen, Città ... Läs mer

Hotel Città dei Mille

Dag 2 & 3: Skidåkning i italienska alperna

Ta bilen de slingrande vägarna upp från Bergamo till glaciären Val Senales i bedårande Sydtyrolen, på gränsen mellan Italien och Österrike. Varje vinter lockas skid- och snowboardåkare från hela världen till denna 75 hektar stora snömark 3200 meter över havsytan. Skidåkningen passar nybörjare ... Läs mer

Berghotel Tyrol***S
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Skidutrustning
 • Turistskatt på ca 20 kr per person från 14 år per natt som betalas på plats
 • Deposition för nyckelkort på ca 50 kr per kort
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person (beräknat på 2 personer)

Occupancy

Min 2 personer och max 2 vuxna + 1 barn upp till 6 år per rum

Reser ni i andra konstellationer går det bra att boka fler rum

Barnrabatt

Dubbelrum: Gäller med två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-12 år får varierande rabatt på hotellpaketet och betalar normalpris på flyget
Barn från 13 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Reser ni i annan konstellation är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr inte rullstolsanpassad

Hiss

Nej

Mat & dryck

Restaurang och bar

Wellness

Berghotel Tyrol & Firn har 80m2 wellnessavdelning med 12x5m pool (öppen kl. 7:30-19:00), ångbastu, gym, infrarödkabin och bastu (öppen kl. 15:00-19:00)

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger 9 km från Schnalstaler Gletscherbahnen, 50 meter från en busshållplats och 17 km från tågstationen Naturns. Från Bergamo tar det ca 2 timmar att köra till hotellet.

Hotellet är beläget i centrala Bergamo och endast 7 minuters taxiresa från Bergamo flygplats. Du kan även ta buss från flygplatsen till Bergamos centrala tågstation och promenera därifrån till hotellet (ca 10 minuters gångavstånd).

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter