Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår
 • Aktivitet inkluderad

Julromantik & Széchenyi Spa i Budapest

 • Cityresor
 • Budapest
från 1.459 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Baross City Hotel i Budapest inkl. frukost, transfer, inträde till Széchenyi Spa samt flyg.

Bli charmad av denna glimrande ungerska huvudstad i jul. Njut av god mat, billig öl och låt det fantastiska Széchenyi Spa sätta guldkant på din vistelse. Széchenyi Spa är en av Budapests viktigare sevärdheter och här kan du ta del av en oförglömlig dag och bli riktigt bortskämd. Ta några dagar i ett vinterkysst Budapest, insup den juliga atmosfären och vandra runt bland alla mysiga julmarknader.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Sturup, Landvetter eller Skavsta till Budapest
 • Shuttletransfer t/r mellan flygplats och hotellet
 • 2, 3 eller 4 nätter på Baross City Hotel
 • Frukost
 • Inträde till Széchenyi Spa (dag 2)
Jul i Budapest

De mörka dagarna före jul är magiska varje år. Det blir tidigt kväll och alla lampor ger gatubilden en varm glöd samtidigt som den kalla temperaturen bjuder in till en varm choklad (eller glühwein). För att uppleva en ultimat julhelg är du på rätt ställe! De många julbodarna står uppställda på Vörösmarty tér- torget omgivet av vackra historiska byggnader som målar upp en perfekt julbild. Njut av godsaker, hitta några fina julklappar att ta med hem och ta in den mysiga atmosfären. Budapest är alltid vackert men i juletid känns det verkligen sagolikt!

Baross City Hotel

 • Hotell
 • Budapest, Ungern
Triple room type: Room

Baross City Hotel är ett stadshotell som ligger på några minuters gångavstånd från centralstationen Keleti och nära stadens olika sevärdheter. Hotellet är inrymt i en vacker historisk byggnad, där du varje morgon kan njuta av frukost på hotellet. Receptionen är öppen dygnet runt och de hjälper gärna till med att boka utflykter.

 • +2
Läs mer

Dubbelrum

Hotellets dubbelrum är ljust, luftigt och klassiskt inrett med internationella TV-kanaler och eget badrum. Dubbelrummen har två enkelsängar eller en dubbelsäng. Max två vuxna per dubbelrum.

Trebäddsrum

Hotellets trebäddsrum är ljust, luftigt och klassiskt inrett med internationella TV-kanaler och eget badrum. Max tre vuxna per trebäddsrum.

Széchenyi Spa

Välkommen till det populära Széchenyi Spa som började byggas 1913 och blev klart 1927. Inträde till spa:t ingår i erbjudandet. Njut av 18 inomhus- och utomhuspooler samt flera ångbastu och bastur i barockformade kupoler.

 • Skippa kön. Gå förbi huvudingången och gå till den bakre ingången där en engelsk host kommer att hälsa dig välkommen.
 • Tillträde till spaet kl. 9:00-18:00
 • Stanna till stängning kl. 22:00

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 års ålder i ett dubbelrum Standard
Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år i ett trebäddsrum

Reser ni i annan konstellation är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis på hotellet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2 år bor gratis på hotellet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Hotellet har gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Hotellet har hiss

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag
Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessen

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Barros City Hotel ligger i den centrala delen av Budapest, nära centralstationen. Flygplatsen ligger ca 20 km från hotellet och din transfer kör dig dit på ungefär 30 minuter.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter