Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Utforskande weekend till Zagreb

 • Cityresor
 • Zagreb
från 2.739 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Zagreb väntar på att upptäckas! Hotell med frukost och flyg ingår.

Bortom de populära kuststäderna i Kroatien finner du dess konstnärliga huvudstad Zagreb. Här balanseras den moderna nordeuropeiska storstadsatmosfären med den avslappnade Medelhavskulturen. I storstaden finns spännande museer, mysiga cafégator och intressant arkitektur som speglar ett flertal historiska epoker. Känner du för att gå emot strömmen lite så kan Zagreb vara staden för dig.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Zagreb
 • 3 eller 4 nätter på The Loop Hotel
 • Frukost
Tillval
 • Transfer t/r
Zagreb - Upptäck en ny stad

Kroatiens kommersiella huvudstad Zagreb har sedan medeltiden fungerat som ett kulturellt och politiskt centrum för landet. I Zagreb kan du uppleva en smak av historia från den tidiga järnåldern, innovationen av mongolerna och det osmanska riket. Perfekt för historiker, full av inspiration för konstnären och delikatesser att upptäcka för gastronomen. Kort sagt; perfekt för de som vill ha en något annorlunda stadssemester än de vanliga storstadsfavoriterna.

The Loop Hotel

 • Hotel
 • Zagreb, Kroatien
Lobby

Hotellet ligger cirka 2 km från Zagrebs centrum och är modernt inrett. Hotellets reception är öppet dygnet runt och det finns en bar på hotellet. Parkering är gratis.

 • +-2
Läs mer
Room

Superiorrum

3 vuxna per rum

Superiorrummet är utrustat med skrivbord, platt-TV, värdeskåp, luftkonditionering, minibar (mot avgift), eget badrum med dusch eller badkar samt hårtork och gratis toalettartiklar.

Utforska Kroatiens huvudstad!
 • Det bästa sättet att få en överblick över staden är att ta linbanan upp till Upper Town. Där kan du besöka flera museer och caféer och njuta av den vackra stadsutsikten.
 • St Marks kyrka. Denna vackra kyrka påminner lite om ett pepparkakshus och har ett färgglatt tak med både stadens och landets officiella emblem i mosaik.
 • Ett annorlunda museumkoncept. I närheten av St Marks kyrka hittar du Museum of Broken Relationships som är en permanent utställning med olika föremål som alla har en egen kärlekshistoria att berätta.
 • Gå längs den livliga gatan Tkalčićeva Street, helst efter mörkret, när lamporna från affärer och restauranger skapar ett romantiskt ljus.
 • För naturälskaren kan det vara värt att göra en dagsutflykt till den magiska nationalparken Plitvice som ligger två timmar bort från staden.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Reser ni i annan konstellation är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-6 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn från 6 år eller tredje vuxen får varierande rabatt på hotellpaketet beroende på avresedatum och betalar fullt pris på flyget

Barnsäng

Finns för € 15, - per dag, betalas på plats. Vänligen kontakta TravelBirds kundtjänst som gärna hjälper dig vid bokning

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Hotellet har en bar

Transfer

Transfer ingår inte i erbjudandet. Det finns möjlighet att lägga till transfer (mot avgift) via TravelBirds partner. Mer information återfinns i dina resehandlingar.

Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter