Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

De varma källornas land & Blå Lagunen

 • Wellness
 • Reykjavik
från 9.939 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Reykjavik & Blå Lagunen: Boende inkl. frukost, inträde & transfer till blå lagunen, transfer samt flyg.

I trendiga Reykjavik väntar färggranna byggnader, konst och hantverk, hemtrevliga caféer och en helt unik stämning. Under denna resa hinner du uppleva de främsta sevärdheterna i Islands huvudstad kryddat med ett härligt avkopplande besök till den mystiska Blå Lagunen strax utanför staden. Denna geotermala spaupplevelse blir säkerligen ett minne för livet!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Reykjavik
 • Shuttletransfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 5 eller 7 nätter på CenterHotels
 • Frukost
 • Utflykt till Blå lagunen inkl. transfer, entré och badavgift (dag 2)
Reykjavik & Blå Lagunen

Gästvänliga byar och ett övermäktigt landskap med karga klippor, vulkaner och vattenfall - Island är en speciell ö mitt ute i Atlanten som garanterat kommer ta dig med storm! Trendiga Reykjavik är världens nordligaste huvudstad och har en pittoresk träbebyggelse med flaskgröna fasader och röda hustoppar. Det finns många butiker och restauranger räknat till en sådan liten yta, och utanför hamnen flyter fiskebåtar och isberg förbi. Både i Reykjavik och runt om hela Island kan du värma dig i varma källor och på vulkaniska stenar, omgärdade av istäckta glaciärer.

Under resans andra dag bär det av till Blå Lagunen - ett av Islands mest populära turistmål som ligger ca 45 minuter med buss från Reykjavik. I dessa naturpooler kan du läka kropp och själ i mineralrikt vatten som värms upp av vulkanisk aktivitet. Svavlet ger vattnet dess klarblå färg och förutom bad kan du köpa en bit mat i kafét eller köpa till en wellnessbehandling. Utflykten varar i 4-5 timmar och äger rum på resans andra dag.

CenterHotels (Miðgarður/Skjaldbreið/Klöpp)

 • Hotel
 • Reykjavik, Island
Hotel

Under vistelsen bor du på ett av CenterHotels 3 centrala hotell: Miðgarður, Skjaldbreið eller Klöpp. Vilket det bli bekräftas efter bokning då det beror på tillgängligheten för den period du vill resa. Samtliga hotell har likvärdig standard och ligger i Reykjaviks centrum, nära hamnen och 750 meter från Hallgrimskirkja. Inredningen går i klassisk skandinavisk stil med rena linjer och ljusa färger.

 • +2
Läs mer
Room

Dubbelrum

Det smakfullt inredda dubbelrummet har TV, minibar, gratis Wi-Fi och dubbelsäng. I det privata badrummet återfinns dusch, toalett och hårtork.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt finns att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr inte rullstolsanpassad

Mat & dryck

Frukostservering och bar

Transfer

Transfer t/r från Keflavik flygplats till Hotel Cabin Reykjavik. När ni kommer till ankomsthallen vid flygplatsen ska ni gå utomhus och åt höger där bussarna står. Flybus är tydligt markerat och det är dessa bussar ni ska med. The Flybus går i samband med alla flyg vid Keflavík flygplats och avgår ca 35-40 min efter ankomst av varje flyg. Ni behöver uppvisa en Iceland Travel Voucher som kommer skickas till er emailadress innan avfärd

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter