• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Lyxsemester i Dubai och 5* i Abu Dhabi

 • Rundresa
 • 7 eller 8 nätter
 • Förenade Arabemiraten
4 omdömen
från 7.039 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 9 gånger

Upplev de förtrollande Förenade Arabemiraten! 7 övernattningar på 4- och 5-stjärniga hotell i Dubai och Abu Dhabi inkl. frukost, all transfer, tillvalsutflykter och flyg t/r från Stockholm.

Tusen och en natt möter arabisk hypermodernitet under denna lyxiga resa till Dubai och Abu Dhabi! Låt dessa brusande metropolers moderna skyskrapor, soliga stränder, makalösa shoppingcentrum och gamla kulturarv ta dig med storm. Pussla ihop ditt eget perfekta resprogram med tillvalsutflykter såsom ökensafari, biljetter till Burj Khalifa eller stadsturer i Dubai och Abu Dhabi, och viktigast av allt, njut av dina lyxiga hotell med utomhuspool och fina restauranger.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Dubai
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • Transfer från Dubai till Abu Dhabi
 • 4 nätter på Auris Inn Al Muhanna**** i Dubai
 • 3 nätter på Park Rotana Abu Dhabi***** i Abu Dhabi
 • Frukost
Tillval
 • Guidad stadstur i Dubai (halvdag)
 • Ökensafari med fyrhjuling och med grillning
 • Dhow-kryssning med middag
 • Biljett till Burj Khalifa (ej transfer)
 • Guidad stadstur i Abu Dhabi (halvdag)
 • Biljett till Ferrari World Abu Dhabi (ej transfer)
Resplan

Dag 1 - 4: Dubai

Din lyxresa börjar i världens kanske mest futuristiska metropol - Dubai! Du hämtas upp av din transfer på Dubais flygplats och körs direkt till resans första hotell i fascinerande Dubai. Vila upp dig efter flygresan för att sedan ge dig ut på upptäcksfärd i denna ultramoderna stad.

Da... Läs mer

Auris Inn Al Muhanna Hotel - Al Barsha - Dubai - United Arab Emirates

Dag 5 - 7: Abu Dhabi

På dag 5 fortsätter äventyret söderut mot Abu Dhabi! Transfern kör dig från Dubai till ditt magnifika 5-stjärniga hotell i Abu Dhabi på ungefär en halvtimme. Spendera resten av dagen precis som du vill och njut av hotellets utsökta faciliteter såsom utomhuspoolen, solterrassen, bastun eller te... Läs mer

Park Rotana - Abu Dhabi - United Arab Emirates

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Incheckning på hotellen

Från kl. 15.00 i Dubai
Från kl. 14.00 i Abu Dhabi

Utcheckning på hotellen

Till kl. 12.00 på båda hotellen

Pris

Pris per person

Rumskapacitet

Max 2 vuxna + 1 barn (0-11 år) + 1 baby (0-2 år)

Enkeltillägg

Ensamresenärer betalar ett tillägg för hotellpaketet (varierar per datum) men endast för en flygbiljett

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-3 år bor gratis och betalar fullt pris på flyget
Barn 4-12 år betalar ca 500 kr för hotellpaketet samt fullt pris på flyget
Barn från 13 år räknas som vuxna och betalar fullt pris

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Båda hotellen har egna restauranger

Pool

Båda hotellen har utomhuspool öppen året runt

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina personuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Om du inte har fyllt i dina personuppgifter eller dina medresenärers personuppgifter inom 48 timmar efter att bokningen är slutförd, kommer din bokning att annulleras automatiskt i enlighet med våra allmänna villkor. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter