Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Unik roadtrip i outforskade Albanien

 • Rundresa
 • Albanien
från 6.619 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upptäck Albanien: Boende på 3 olika hotell inkl. frukost, hyrbil och flyg.

En av Europas mest oslipade diamanter väntar på att bli upptäckt. Från himmelska fjäll till klara vatten och kustlinjer- Albaniens natur fascinerar i allra högsta grad. Upplev den själfulla huvudstaden Tirana och dess charmiga kultur, Pogradec, med sina historiska skatter samt den lilla kustbyn Vlorë. Bli överraskad av en rundresa i fantastiska Albanien.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup, Landvetter eller Arlanda till Tirana (rutten innehåller mellanlandning, se tid och plats i bokningsprocessens steg 3)
 • 7 nätter på 3 olika hotell (se resplan för mer information)
 • Frukost
 • Hyrbil
 • Gratis parkering
Tillval
 • Uppgradering av hyrbil
Albanien

Välkommen till Albanien! Denna rundresa på 7 nätter startar i Albaniens huvudstad Tirana där du sammanlagt bor två natter, första och sista natten på din resa. Efter första natten i Tirana går resan vidare till Pogradec som är beläget vid kusten av Ohridsjön i Korçë-regionen. Vackra Vlorë som ligger i sydvästa Albanien är sedan ditt nästa och sista stopp. Läs vidare för mer reseinspiration och detaljer om resan.

Resplan

Dag 1 & 2: Tirana

Idag börjar äventyret och det första stoppet är den pastellfärgade huvudstaden Tirana. Redan på flygplatsen kan du hämta hyrbilen och köra till ditt första hotell. Efter incheckningen på hotellet kan du äntligen börja utforska staden som är känd för sin blandning av färgglad ottomansk och sovj... Läs mer

HOTEL STELA - CITY CENTER  eller liknande

Dag 3 - 6: Pogradec

Ditt andra stopp på resan ligger västerut, längs den fascinerande Ohrid-sjön. Sjön anses vara en av de äldsta och djupaste sjöarna i världen. De omgivande områdena erbjuder en unik atmosfär blandad med mystik och romantik och en promenad längs sjön rekommenderas i allra högsta grad.
Pogra... Läs mer

Hotel Enkelana  eller liknande

Dag 7 - 9: Vlorë

Resans tredje och sista destination är den idylliska hamnstaden Vlorë, en vacker kustpärla vid Adriatiska havet. Förutom pittoreska gator och inbjudande stränder kan du njuta av den lilla stadens många olika restauranger och barer, pulserande nattliv, kulturskatter och historiska höjdpunkter. ... Läs mer

Envi Hotel  eller liknande
Hyrbilsvillkor

 • Bilen är av typen Renault Twingo 1.0 eller jämförbar med kategori A.
 • Din bil är redo när du kommer till Sixtkontoret på Tirana Airport. I slutet av resan lämnas bilen tillbaka på samma Sixt kontor.
 • Föraren av hyrbilen måste vara minst 25 år och måste ha ett giltigt körkort och pass.
 • Förare under 25 år betalar en avgift på 25€.
 • Vänligen ha dina resedokument klar när du hämtar bilen.
 • Varje ytterligare förare betalar 7€ per dag.
 • Föraren av hyrbilen måste ha haft ett giltigt körkort i minst ett år.
 • Försäkring ingår redan i priset och inkluderar obegränsad körsträcka och ansvarsförsäkring mot tredje part.
 • När du hämtar bilen kommer det att finnas en deposition på 750€ till 1200€. Detta belopp tas av förarens kreditkort och kommer att returneras vid leverans av bilen.
 • Bensiningår ej. Biluthyrning hämtas med en full tank och måste returneras med en full tank, annars kommer detta att faktureras till dig.
 • Du kan beställa barnstol för 8€ per dag. Du kan också hyra GPS för 9€ per dag per bil.
 • OBS! Huvudföraren för hyrbilen måste också vara ägare till det kreditkort som bokningen görs på.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid minst 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-11 år får varierande rabatt beroende på avresedatum samt betar normalpris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Mat & dryck

Alla hotell har restaurang

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Mellanlandningar

Observera eventuella tidskillnader för resor med mellanlandningar. Alla tider är lokala.

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina passuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Notera att de passuppgifter ni uppger vid bokningstillfället måste vara giltigt vid både av- och hemresa. Vi ansvarar inte för ansökan om visum eller liknande

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter