Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Vattenfallen i Edessa & Thessaloniki

 • Rundresa
 • Grekland
från 5.419 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upptäck de otroliga vattenfallen i Edessa och njut av strandliv i Greklands näststörsta stad Thessaloniki inkl. 2 hotell, frukost, hyrbil och flyg.

Grekland är så mycket mer än blåvita hus och calamari på stranden. Upptäck de magnifika vattenfallen i Edessa och den intilliggande stadens pittoreska broar och gränder. Resan kombineras med Thessalonikis vimlande stadsatmosfär och gyllene stränder - det bästa av flera världar i samma resa!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Thessaloniki
 • 3 eller 4 nätter på Royal Hotel**** (eller liknande) i Thessaloniki
 • 4 eller 6 nätter på Hagiati Guesthouse (eller liknande) i Edessa
 • Frukost
 • Hyrbil
 • Parkering
Resplan

Dag 1 & 2: Thessaloniki

Thessaloniki är Greklands näst största stad med en härlig kombination av shopping, historia, kultur och strandliv. Läget vid havet har gjort staden till en historiskt viktig knytpunkt med gott om monument som listats som världsarv av UNESCO, till exempel Det vita tornet som är ett gammalt fäng... Läs mer

Royal Hotel Thessaloniki  eller liknande

Dag 3 - 6: Edessa

Nu bär det av mot Edessa som ligger ca 1 timmes bilresa från Thessaloniki. Den pittoreska staden är ett populärt semestermål för grekerna själva och självklart är det magnifika vattenfallet det huvudsakliga målet. Området kring vattenfallet är mycket vackert och du kan till exempel besöka en l... Läs mer

Hagiati Hotel  eller liknande

Dag 7: Tillbaka i Thessaloniki

Efter en vistelse bland varma källor, grottor och vattenfall är det dags att åka tillbaka till storstaden och återse dina favoriter i Thessaloniki.

Bokar du en resa för 10 nätter spenderar du dina 2 sista i Thessaloniki innan det är dags att återlämna hyrbilen och ta flyget hem.

Läs mer
Royal Hotel Thessaloniki
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt ca € 29,50 per bokning per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-5 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn6-11 år får varierande rabatt på hotellpaketet och betalar normalpris på flyget
Barn från 12 år räknas som vuxna och betalar fullt pris på flyget

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellen har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Restaurang och bar

Wellness

Royal Hotel i Thessaloniki har säsongsöppen utomhuspool

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter