• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Vattenfallen i Edessa & Thessaloniki

Rundresa 7 eller 10 nätter Grekland

pris per person från 7.149 kr
baserat på 2 personer

Upptäck de otroliga vattenfallen i Edessa och njut av strandliv i Greklands näststörsta stad Thessaloniki inkl. 2 hotell, frukost, hyrbil och flyg.

Grekland är så mycket mer än blåvita hus och calamari på stranden. Upptäck de magnifika vattenfallen i Edessa och den intilliggande stadens pittoreska broar och gränder. Resan kombineras med Thessalonikis vimlande stadsatmosfär och gyllene stränder - det bästa av flera världar i samma resa!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Thessaloniki
 • 3 eller 4 nätter på Royal Hotel**** (eller liknande) i Thessaloniki
 • 4 eller 6 nätter på Hagiati Guesthouse (eller liknande) i Edessa
 • Frukost
 • Hyrbil
 • Parkering
 1. Dag 1 & 2: Thessaloniki

  Thessaloniki är Greklands näst största stad med en härlig kombination av shopping, historia, kultur och strandliv. Läget vid havet har gjort staden till en historiskt viktig knytpunkt med gott om monument som listats som världsarv av UNESCO, till exempel Det vita tornet som är ett gammalt fängelse från den osmanska eran. Staden har även en gyllene sandstrand, och från ditt hotell är det bara 7 minuter dit med bil.

  Thessaloniki Airport -> Royal Hotel Thessaloniki 10.1 km

  Pool

  Hotel Royal Perea Thessaloniki****eller liknande

  (39 recensioner)
  Hotel Grekland, Grekland

  Hotellet ligger på en kulle med med utsikt över Thermaikosbukten och staden Thessaloniki. Hotellet har trädgård och utomhuspool, restaurang, frukostservering och bar. Receptionen har öppet dygnet runt och det finns gratis Wi-Fi.

  Läs mer
 2. Dag 3 - 6: Edessa

  Nu bär det av mot Edessa som ligger ca 1 timmes bilresa från Thessaloniki. Den pittoreska staden är ett populärt semestermål för grekerna själva och självklart är det magnifika vattenfallet det huvudsakliga målet. Området kring vattenfallet är mycket vackert och du kan till exempel besöka en liten grotta full av stalagmiter och stalaktiter för bara 0,50€. Hoteller ligger 50 meter från fallet, så din vistelse kommer att präglas av de brusande vattenmassorna. Det finns även gott om romantiska restauranger, barer och promenadstråk. Du kan även passa på att utnyttja din hyrbil och besöka de termiska baden i Pozar, ca 3,5 timmar från Edessa. Här kan du bada i varma källor i ett otroligt vackert bergslandskap.

  Bokar du en resa för 10 nätter så bor du 6 nätter i Edessa.

  Royal Hotel Thessaloniki -> Hagiati Hotel 113.4 km

  Hotel

  Hagiati Hoteleller liknande

  Hotel Central Macedonia, Grekland

  Hotellet, eller vandrarhemmet, ligger i ett familjehus från 1880 och präglas av traditionell grekisk stil. Här finns en rustik uteplats där du kan äta frukost eller ta en drink under eftermiddagen, och är det kallt ute kan du värma dig framför brasan i lobbyn. Hotellet har gratis Wi-Fi och gratis parkering.

  Läs mer
 3. Dag 7: Tillbaka i Thessaloniki

  Efter en vistelse bland varma källor, grottor och vattenfall är det dags att åka tillbaka till storstaden och återse dina favoriter i Thessaloniki.

  Bokar du en resa för 10 nätter spenderar du dina 2 sista i Thessaloniki innan det är dags att återlämna hyrbilen och ta flyget hem.

  Pool

  Hotel Royal Perea Thessaloniki****

  (39 recensioner)
  Hotel Grekland, Grekland

  Hotellet ligger på en kulle med med utsikt över Thermaikosbukten och staden Thessaloniki. Hotellet har trädgård och utomhuspool, restaurang, frukostservering och bar. Receptionen har öppet dygnet runt och det finns gratis Wi-Fi.

  Läs mer

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Toyota Yaris 2dr eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 2500 €. Beloppet kan variera och beror på typ av bil.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-5 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn6-11 år får varierande rabatt på hotellpaketet och betalar normalpris på flyget
Barn från 12 år räknas som vuxna och betalar fullt pris på flyget

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellen har rullstolsanpassade rum, vänligen kontakta kundtjänst för bokning

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Restaurang och bar

Wellness

Royal Hotel i Thessaloniki har säsongsöppen utomhuspool

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!