Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Ishotell i glödheta Transsylvanien

 • Upplevelse
 • Rumänien
från 2.949 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Unik upplevelse med ishotell i Transylvanien och en stadsresa till Bukarest inkl. frukost, hyrbil, parkering och flyg.

Detta är något vi nästan är säkra på att du inte har upplevt ännu! Bland Transylvaniens berg ligger Bâlea Lac Hotel of Ice där inte bara hotellet är gjort av is utan även restaurang, bar och till och med en kyrka är gjorda av frusna isblock och snö. Denna isiga upplevelse kombinerad med en stadsresa till Europas nya trendstad är den bästa tillflykten för en långhelg - se fram emot en annorlunda semester!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Sturup eller Kastrup till Bukarest
 • 2 eller 4 nätter på Hotel Eos i Bukarest
 • 2 eller 3 nätter på Bâlea Lac Hotel of Ice
 • Frukost varje morgon
 • Hyrbil (4 eller 7 dagar)
 • Parkering
Resplan

Dag 1: Lär känna Bukarest

Bukarest är en avslappnad, mångsidig och öppen metropol med ca 2 miljoner invånare. Besök Gamla stans färgglada kvarter som kryllar av mysiga restauranger, barer och kaféer. Beundra den forna diktatorn Nicolae Ceausescus parlamentspalats och promenera genom den vackra Macca Villarosse- passage... Läs mer

Hotel Eos  eller liknande

Dag 2 & 3: Ishotell i Transylvanien

Efter en sprudlande vistelse i Bukarest tar du hyrbilen och kör 4 timmar norrut, till Transylvanien och foten av Karpaterna. Bilresan i sig är spännande nog, men målet är en svårslagen upplevelse! Hotellet ligger vid Bâleasjön på över 2000 meters höjd, intill en vacker alpstuga som utgör start... Läs mer

Bâlea Lac Hotel of Ice

Dag 4 & 5: Tillbaka i Bukarest

Din magiska vistelse i bergen har kommit till sitt slut och det är dags att köra tillbaka till Bukarest. Varför inte utnyttja hyrbilen och göra en vandringstur i Karpaterna eller upptäcka de historiska badorterna Constanta och Mamaia vid svarta havet (3 timmar från Bukarest)?

Väl tillb... Läs mer

Hotel Eos  eller liknande
Så tar du dig till Ishotellet

Det enklaste sätet är att köra till Hotel Balea Cascada (245 km från Bukarest). Vägarna dit är bra och snöröjs. Från Hotel Balea Cascada går en linbana upp till Bâleasjön, måndag - söndag kl. 9:00-17:00, som kostar 5€ per person per väg (betalas på plats). Du kan även vandra upp till sjön, men vintertid är det tuffa väderförhållanden vilket gör att vägarna kan stängas av. Hikingen på över 2000 meters höjd kan vara tuff och rekommenderas därför till erfarna vandrare.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Linbana till Bâleasjön (5€ per person per väg som betalas på plats).
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Barnrabatt

Gäller med 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år bor gratis och betalar spädbarnspris på flyget.
Barn 2-11 år får varierande rabatt på hotellet beroende på resans längd och avresedatum samt betalar normalpris på flyget

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering

Husdjur

Nej

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr inte rullstolsanpassad

Hiss

Hotellet i Bukarets har hiss

Mat & dryck

Restaurang och bar

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger i Făgăraşbergen i Bâlea Valley Nature Reserve, ca 4 timmar från Bukarest.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter