Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Ta chansen och se valar i Tromsö

 • Upplevelse
 • Tromsø
från 11.009 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev Norges naturskatter! Bo på 4-stjärnigt hotell med frukost inklusive flyg och valskådning.

När du tänker på Tromsö kanske tankarna förs till dansande norrsken men staden har fler naturskatter att skryta med. I Tromsös trakter går det nämligen att få se en och annan val! Kliv ombord på en katamaran och bege dig ut på Tromsös fantastiska fjordar spanandes efter dessa kungliga havsdjur. På med ordentligt varma kläder så är du redo för äventyr!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda till Tromsö
 • 3 nätter på Radisson Blu Hotel Tromsø
 • Frukost
 • Valskådning (dag 2)
Tillval
 • Norrskenstur

Radisson Blu Hotel Tromsø

 • Hotell
 • Tromsø, Norge
View Radisson Blu Tromso

Välkommen till ett hotell beläget i en av Norges mest genuina städer. Du bor mitt bland fjordar och fjäll med tillgång till bastu och gym. Hotellets restaurang serverar norska såväl som internationella rätter.

Om hotellet är fullbokat under din vistelse, kommer du att bo på Thon Hotel Tromsø eller
Thon Hotel Polar som har liknande standard.

 • +6
Läs mer
Room Radisson Blu Tromso

Dubbelrum

Varje rum är möblerat med en dubbelsäng eller två enkelsängar, platt-TV, te- och kaffekokare samt ett badrum med dusch och toalett.

Valskådning i Tromsö

Förbered dig på en oförglömlig resa i Tromsö! Förutom att du bor på hotell i en av Norges vackraste städer, så får du också chansen att se valar i deras naturliga miljö! Vid 08:30 - 08:45 kommer du att hämtas på hotellet och tas till hamnen. Där kliver du ombord på en katamaran och åker ut på fjorden! Bara utsikten kommer få dig att tappa hakan: djupt blått vatten omgivet av mäktiga bergsväggar och snöiga toppar. Zippa upp tjockjackan, varva en mysig halsduk runt halsen och fram med kikaren så är du redo. Vem vet, kanske får du se din första knölval!

 • Turen inkluderar en engelsktalande guide, en film och presentation om valar samt vinterdräkt, flytväst och fika.
 • Hela utflykten tar ca 3-6 timmar och sker med en grupp på minst 2 och högst 146 personer.
 • Ta med en varm halsduk, skor, mössa och handskar!
Välj till norrskenstur

Staden ligger ca 350 meter över polcirkeln vilket betyder att det finns riktigt goda chanser att få se norrsken! Från september till mars är kvällarna som mörkast vilket utgör de perfekta förutsättningarna för att se Aurora Borealis magiska ljusspel.

- Norrskensturen tar ca 5-7 timmar.
- Engelsktalande guide och fika ingår.
- Varma overaller går att låna.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 16 år per rum
Reser ni i annan konstellation är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100 % rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-16 år får varierande rabatt beroende på avresedatum och resans längd och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Hotellet har restaurang och bar

Wellness

Fri tillgång till bastu och gym

Utflyktsinformation

Du bör ta med varma kläder, bra skor/stövlar, halsduk, mössa och handskar/vantar Även om det finns en chans att du kommer att upptäcka valar under utflykten, kan vi inte garantera detta

Information om utflykt

Vänligen observera att utflykter kan ändras i och med extrema väderförhållanden. Utflykter som ej är genomförbara på grund av väder byts ut eller återbetalas

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Personliga uppgifter

Försäkra dig om att dina passuppgifter stämmer överens med de som återfinns i ditt pass. Om de inte stämmer överens kan du komma att bli nekad vid gaten och kommer därmed ej med på planet. Notera att de passuppgifter ni uppger vid bokningstillfället måste vara giltigt vid både av- och hemresa. Vi ansvarar inte för ansökan om visum eller liknande

Plats

Hotellet ligger precis vid hamnen i Tromsö vilket är en idealisk utgångspunkt för att utforska omgivningen till fullo. Flygplatsen ligger ca 6 km från hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter