Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Vietnam & Kambodja längs Mekongfloden

 • Rundresa
 • Vietnam, Kambodja
från 14.579 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Gör dig redo för en oförglömlig rundresa under 14 nätter till Vietnam och Kambodja inkl. utflykter, all transport och flyg.

Upplev Vietnam och Kambodja längs den vackra Mekongfloden och se några av världens vackraste landskap. Fördjupa dig i fängslande historier, besök religiösa tempel och kungliga palats och låt de asiatiska sinnena förföra dig. Hänförs av den sydostasiatiska kulturen, dramatiska historian och den varierade arkitekturen under en underbar rundresa till Vietnam och Kambodja!

Erbjudandet inkluderar
 • 3 nätter på Liberty Hotel Saigon Parkview i Ho Chi Minh
 • 2 nätter på Saigon Cantho Hotel i Can Tho
 • 1 natt på Chau Pho Hotel i Chau Doc
 • 2 nätter på Hotel Cardamom Phnom Penh Cambodia i Phnom Penh
 • 1 natt på Koh Trong Community Home Stay II i Koh Trong
 • 1 natt på Mekong Dolphin Hotel i Kratie
 • 4 nätter på Angkor Panoramic Boutique Hotel i Siem Reap
 • Utflykt till Mekongfloden (dag 4)
 • Utflykt till Cai Rangs flytande marknad (dag 5)
 • Cykling i Koh Trong (dag 9)
 • Utflykt till Angkor (dag 12)
Tillval
 • Cao Dai-templet och Cu Chi-tunnlarna (dag 2)
 • Stadstur i Ho Chi Minh-staden (dag 3)
 • Stadstur i Phnom Penh (dag 8)
 • Bytur i Kratie (dag 10)
 • Guidad tur i Siem Reap (dag 13)
 • Halvdagsutflykt till Tonlé Sap-sjön (dag 14)
En unik resa till Vietnam och Kambodja

Upplev skönheterna Vietnam och Kambodja! Vietnam lockar med stor variation, kritvita sandstränder, fantastisk mat, livliga storstäder, magnifik natur samt ett spännande kulturliv. I Kambodja väntar skiftande natur, risfält, förtrollande tempel, små orörda öar och mycket mer! Detta är en unik resa till två av Asiens främsta pärlor som inte får missas!

Du börjar din resa i Ho Chi Minh-staden, och stannar här i tre nätter innan du fortsätter till den charmiga byn Can Tho och den flytande marknaden. I Can Tho kommer du att bo i två nätter. Därefter stannar du en natt i Chau Doc som ligger nära gränsen innan det är dags att bege sig vidare till Vietnam den sjunde dagen. Äntligen Vietnam och här väntar Phnom Penh i två nätter. Därefter blir det öparadiset Koh Trong i en natt och en natt i Kratie innan det bär vidare till Siem Reap. Siem Reap blir troligtvis en av resans höjdpunkter och här stannar du i fyra nätter innan det bär hemåt.

Resplan

Dag 1 - 3: Ho Chi Minh-staden

Ditt asiatiska äventyr börjar så snart du landar i Ho Chi Minh-staden. En förare möter dig på flygplatsen och tar dig till det första hotellet. Beroende på när ditt flygplan landar, har du kanske möjlighet att utforska denna hektiska stad redan första dagen. Smaka på läckra gatukök-delikatesse... Läs mer

Liberty Hotel Saigon Parkview  eller liknande

Dag 4 & 5: Can Tho

På dag 4 kommer du att hämtas på hotellet ca kl. 08:00 i Ho Chi Minh och härifrån åka till staden Can Tho. Resan till Can Tho tar ca 4 timmar, men redan på vägen kan du beundra den fantastiska Mekongfloden. Du reser också genom staden My Tho, så se till att ha kameran i högsta hugg.

Da... Läs mer

Saigon Cantho Hotel  eller liknande

Dag 6: Chau Doc

Spendera morgonen dag 6 på valfritt sätt innan resan till Chau Doc avgår runt 11:30. Får du möjlighet att välja sittplats, försök få en fönsterplats och ta del av resans magnifika utsikt. Efter ankomst kommer du fram till den charmiga flodbyn Chau Doc, strax utanför gränsen till Kambodja. Stad... Läs mer

Chau Pho Hotel  eller liknande

Dag 7 & 8: Phnom Penh

Resan till Phnom Penh börjar redan ca kl. 07:00 med upphämtning på hotellet. Därefter tar du en båttur som tar ca 4 timmar innan du är framme i Kambodjas huvudstad. Här checkar du in på hotellet innan det är dags att utforska Kambodja vidare. Phnom Penh är en modern och livlig stad med läcker ... Läs mer

Cardamom Hotel And Apartment  eller liknande

Dag 9: Koh Trong

Efter frukost åker du till Kratie med lokal buss ca kl. 07:00. Resan går vidare till Kratie Ferry till ön Koh Trong, där du kan uppleva det autentiska kambodjanska vardagen. Öns lugna atmosfär är en välkommen kontrast till det hektiska stadslivet, och här kan du koppla av helt. Vid kl. 17:00 b... Läs mer

Koh Trong Community Home Stay II  eller liknande

Dag 10: Kratie

Efter frukost fortsätter resan med färjan till Kratie. Den lilla staden charmar sina besökare med vacker utsikt över floden och avslappnad atmosfär. Här kan du tillbringa en avkopplande dag och beundra utsikten över den stora Mekongfloden. Om du har tur kan du få chans att se delfiner i sötvat... Läs mer

Mekong Dolphin Hotel  eller liknande

Dag 11 - 15: Siem Reap

Resan till Siem Reap börjar från hotellet kl. 07:00 i en minibuss. Resan tar ungefär 9 timmar, men det finns gott om vackra vyer på vägen. Efter att ha anlänt till hotellet i Siem Reap kan du vila ut i rummet eller utforska stadens puls. Dag 12 kommer du att besöka Angkor Wat-templet. Du komme... Läs mer

Claremont Angkor Hotel  eller liknande
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Kostnader för visum
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Rumskapacitet

no data

Ensamresande

Inget enkeltillägg

Barnrabatt

Ej tillgängligt

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Vietnam, kan du behöva ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Hanoi/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Vietnam kan du behöva vaccinera dig mot Gula febern, Hepatit A och B. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter