• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Vietnam & Kambodja längs Mekongfloden

 • Rundresa
 • 15 eller 16 nätter
 • Vietnam, Kambodja
från 17.349 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Gör dig redo för en oförglömlig rundresa under 14 nätter till Vietnam och Kambodja inkl. utflykter, all transport och flyg.

Upplev Vietnam och Kambodja längs den vackra Mekongfloden och se några av världens vackraste landskap. Fördjupa dig i fängslande historier, besök religiösa tempel och kungliga palats och låt de asiatiska sinnena förföra dig. Hänförs av den sydostasiatiska kulturen, dramatiska historian och den varierade arkitekturen under en underbar rundresa till Vietnam och Kambodja!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Stockholm Arlanda, Köpenhamn till Ho Chi Minh-staden och från Siem Reap till Stockholm Arlanda, Köpenhamn
 • 3 nätter på Liberty Hotel Saigon Parkview i Ho Chi Minh
 • 2 nätter på Saigon Cantho Hotel i Can Tho
 • 1 natt på Chau Pho Hotel i Chau Doc
 • 2 nätter på Hotel Cardamom Phnom Penh Cambodia i Phnom Penh
 • 1 natt på Koh Trong Community Home Stay II i Koh Trong
 • 1 natt på Mekong Dolphin Hotel i Kratie
 • 4 nätter på Angkor Panoramic Boutique Hotel i Siem Reap
 • Frukost
 • Utflykt till Mekongfloden (dag 4)
 • Utflykt till Cai Rangs flytande marknad (dag 5)
 • Cykling i Koh Trong (dag 9)
 • Utflykt till Angkor (dag 12)
Tillval
 • Cao Dai-templet och Cu Chi-tunnlarna (dag 2)
 • Stadstur i Ho Chi Minh-staden (dag 3)
 • Stadstur i Phnom Penh (dag 8)
 • Bytur i Kratie (dag 10)
 • Guidad tur i Siem Reap (dag 13)
 • Halvdagsutflykt till Tonlé Sap-sjön (dag 14)
En unik resa till Vietnam och Kambodja

Upplev skönheterna Vietnam och Kambodja! Vietnam lockar med stor variation, kritvita sandstränder, fantastisk mat, livliga storstäder, magnifik natur samt ett spännande kulturliv. I Kambodja väntar skiftande natur, risfält, förtrollande tempel, små orörda öar och mycket mer! Detta är en unik resa till två av Asiens främsta pärlor som inte får missas!

Du börjar din resa i Ho Chi Minh-staden, och stannar här i tre nätter innan du fortsätter till den charmiga byn Can Tho och den flytande marknaden. I Can Tho kommer du att bo i två nätter. Därefter stannar du en natt i Chau Doc som ligger nära gränsen innan det är dags att bege sig vidare till Vietnam den sjunde dagen. Äntligen Vietnam och här väntar Phnom Penh i två nätter. Därefter blir det öparadiset Koh Trong i en natt och en natt i Kratie innan det bär vidare till Siem Reap. Siem Reap blir troligtvis en av resans höjdpunkter och här stannar du i fyra nätter innan det bär hemåt.

Resplan
 1. Dag 1 - 3: Ho Chi Minh-staden

  Ditt asiatiska äventyr börjar så snart du landar i Ho Chi Minh-staden. En förare möter dig på flygplatsen och tar dig till det första hotellet. Beroende på när ditt flygplan landar, har du kanske möjlighet att utforska denna hektiska stad redan första dagen. Smaka på läckra gatukök-delikatesse... Läs mer

  Liberty Hotel Saigon Parkview eller liknande
 2. Dag 4 & 5: Can Tho

  På dag 4 kommer du att hämtas på hotellet ca kl. 08:00 i Ho Chi Minh och härifrån åka till staden Can Tho. Resan till Can Tho tar ca 4 timmar, men redan på vägen kan du beundra den fantastiska Mekongfloden. Du reser också genom staden My Tho, så se till att ha kameran i högsta hugg.

  Da... Läs mer

  Saigon Cantho Hotel eller liknande
 3. Dag 6: Chau Doc

  Spendera morgonen dag 6 på valfritt sätt innan resan till Chau Doc avgår runt 11:30. Får du möjlighet att välja sittplats, försök få en fönsterplats och ta del av resans magnifika utsikt. Efter ankomst kommer du fram till den charmiga flodbyn Chau Doc, strax utanför gränsen till Kambodja. Stad... Läs mer

  Chau Pho Hotel eller liknande
 4. Dag 7 & 8: Phnom Penh

  Resan till Phnom Penh börjar redan ca kl. 07:00 med upphämtning på hotellet. Därefter tar du en båttur som tar ca 4 timmar innan du är framme i Kambodjas huvudstad. Här checkar du in på hotellet innan det är dags att utforska Kambodja vidare. Phnom Penh är en modern och livlig stad med läcker ... Läs mer

  Hotel Cardamom Phnom Penh Cambodia eller liknande
 5. Dag 9: Koh Trong

  Efter frukost åker du till Kratie med lokal buss ca kl. 07:00. Resan går vidare till Kratie Ferry till ön Koh Trong, där du kan uppleva det autentiska kambodjanska vardagen. Öns lugna atmosfär är en välkommen kontrast till det hektiska stadslivet, och här kan du koppla av helt. Vid kl. 17:00 b... Läs mer

  Koh Trong Community Home Stay II eller liknande
 6. Dag 10: Kratie

  Efter frukost fortsätter resan med färjan till Kratie. Den lilla staden charmar sina besökare med vacker utsikt över floden och avslappnad atmosfär. Här kan du tillbringa en avkopplande dag och beundra utsikten över den stora Mekongfloden. Om du har tur kan du få chans att se delfiner i sötvat... Läs mer

  Mekong Dolphin Hotel eller liknande
 7. Dag 11 - 15: Siem Reap

  Resan till Siem Reap börjar från hotellet kl. 07:00 i en minibuss. Resan tar ungefär 9 timmar, men det finns gott om vackra vyer på vägen. Efter att ha anlänt till hotellet i Siem Reap kan du vila ut i rummet eller utforska stadens puls. Dag 12 kommer du att besöka Angkor Wat-templet. Du komme... Läs mer

  Angkor Panoramic Boutique Hotel eller liknande
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Kostnader för visum
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 12 år och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Ensamresande

2.593 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-2 år: får 100% rabatt per vistelse
Barn 3-12 år: får 75% rabatt per vistelse
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Vietnam, kan du behöva ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Hanoi/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Vietnam kan du behöva vaccinera dig mot Gula febern, Hepatit A och B. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter