• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Förenade Arabemiraten med utflykter

 • Rundresa
 • 8 nätter
 • Förenade Arabemiraten
från 8.159 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Sugen på att upptäcka mellanösterns hemligheter och dess mystik? Bo på 4 olika hotell med frukost, spännande utflykter samt transfer.

Du kommer under din resa till Förenade Arabemiraten komma nära de överväldigande städerna Abu Dhabi och Dubai. Här kommer du bland annat se höga skyskrapor, ett lysande stadslandskap och extravaganta byggnader. Under resan kommer du också att uppleva äkta ökenstämning och natur i Al Ain samt det läckra azurblå havsvattnet och de bländande gyllene stränderna när du besöker kuststaden Fujairah.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Köpenhamn/Stockholm Arlanda till Dubai och från Dubai till Köpenhamn/Stockholm Arlanda
 • 2 nätter Nehal by Bin Majid Abu Dhabi Hotel
 • 1 natt på Hili Rayhaan by Rotana
 • 2 nätter på Oceanic Khorfakkan Resort & Spa Fujairah
 • 3 nätter på First Central Hotel Suites
 • Frukost på alla hotell samt halvpension på Oceanic Khorfakkan Resort & Spa Fujairah
 • Stadstur i Abu Dhabi - dag 2
 • Stadstur i Dubai - dag 7
 • Inträde till Burj Khalifa - dag 6
 • All transfer
Tillval
 • Inträde till Dubai Park & Resorts (en park)
 • Inträde till Dubai Park & Resorts (två parker)
 • Ökensafari med middag (halvdag)
 • Segeltur med middag (halvdag)
Rundresa i Förenade Arabemiraten

Under denna rundresa kommer du att upptäcka fyra av de sju emiraterna. Resan startar i Abu Dhabi och går sedan vidare till Dubai via Al Ain och Fujariah. På vägen upplever du din egna arabiska saga med en modern twist!

Resplan
 1. Dag 1: Ankomst till Förenade Arabemiraten

  Titta ut genom flygplatsfönstret och se hur du närmar dig Dubai, nu börjar din semester men tid att uppleva staden får du först senare på resan. På flygplatsen möter du en representant som hälsar dig välkommen och ger din en voucher som ska ges till chauffören. Efter ca 1,5 timmes resa kommer ... Läs mer

  Nehal By Bin Majid Hotels & Resorts
 2. Dag 2: Tid till att uppleva Abu Dhabi

  Efter en god natts sömn på det 4-stjärniga hotellet är det dags att vakna upp till en dag full av upplevelser i Abu Dhabi. Efter frukost på hotellet blir du upphämtad mellan kl. 9.00 och 9.30 och efter en körtur på 55 km anländer du till oljeindustriens centrum fullt av moskéer, vackra fontäne... Läs mer

  Nehal By Bin Majid Hotels & Resorts
 3. Dag 3: Al Ain

  Efter en avkopplande morgon på hotellet är du nu redo att åka mot öknen. Staden Al Ain ligger öster om Abu Dhabi och är det mest gröna området i Förenade Arabemiraten. Du kommer att hämtas upp på hotellet kl.12.00 och resan till nästa destination är ca 180 km lång. Koppla sedan av vid den fina... Läs mer

  Hili Rayhaan by Rotana
 4. Dag 4 & 5: Strand och vatten i Khor Fakkan och Fujairah

  Nu är det dags att koppla av på gyllene stränder och bada i saltvatten. Efter en morgon på det 5-stjärniga lyxhotellet kommer du att hämtas upp kl. 12:00 och köras till kuststaden Khor Fakkan, vilket är ca 30 km från Fujairah. Du kommer att bo på en 4-stjärnig resort med ett privat strandområd... Läs mer

  Oceanic Khorfakkan Resort & Spa
 5. Dag 6 - 9: Sista dagarna - Dubai

  Efter några dagar av ökenluft och strandliv är det dags att åka tillbaka till Dubai. Du kommer att hämtas på hotellet kl. 12:00 för att sedan åka ca 160 km till resans sista destination. Ditt hotell ligger i hjärtat av Barsha Heights som har massa höga byggnader och skyskrapor. På dag 6 får du... Läs mer

  First Central Hotel Suites
Valfria utflykter i Dubai

Det finns möjlighet att köpa till valfria utflykter under vistelsen i Dubai.
Vänligen observera att det inte går att välja alla aktiviteter på grund av vistelsens längd i Dubai. Ovan kan du se beskrivningen av dina dagar i Dubai. Observera också att utflykten till Dubai Parks & Resorts är utan transport.

 • Dubai Parks & Resorts: Ta dig till den roliga nöjesparken där du kan tillbringa en hel dag med familjen. Parken är indelad i 5 temaområden och erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Du kan bland annat titta på filmer och stjärnor i Bollywood-området eller plaska runt i vattnet i LEGO-området. Du kan köpa en biljett med tillgång till 1 eller 2 parker.
 • Ökensafari med middag: Upplev en kväll under den glittrande stjärnhimmeln i Mellanösterns öken. Utflykten börjar mellan kl. 14.30 och 15.00 och på kvällarna får du en middag kokad på grillen medan du kan njuta av den vackra solnedgången.
 • Segeltur med middag: Segla ut på det blå havet och se månskenet reflekteras i det lugna kvällsvattnet. Utflykten börjar mellan kl. 19.00 och 19.30 och under seglingsturen serveras en middag inkl. en vatten eller en läsk.
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport t/r till Burj Khalifa
 • Turistskatt på ca 40 SEK per person och natt som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Min 3 personer och max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 3 år - 3-bäddsrum
Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 3 år - Dubbelrum

Barnrabatt

3-bäddsrum: Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 4-11 år: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
3-bäddsrum, Dubbelrum: Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-3 år: får 100% rabatt per natt
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

2.457 kr - 2.747 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Förenade Arabemiraten behöver du vanligtvis inget visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Abu-Dhabi/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Förenade Arabemiraten behöver du vanligtvis inte vaccinera dig. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Passregler

Observera att ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader räknat från den dagen du flyger hem igen. Provisoriska pass accepteras inte i Dubai

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter