Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Färgglatt & härligt på Teneriffa

 • Solsemester
 • Puerto de la Cruz
från 4.019 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Puerto de la Cruz på Teneriffa inkl. boende i lägenhet, transfer och flyg.

Svarta vulkaniska stränder, vilda blommor, frodiga berg och dramatiska klippor karakteriserar ön Teneriffa. Ön är den största av Kanarieöarna och perfekt för dem som vill ha en solsemester som kombinerar fantastiska landskap med livliga gator och underbar medelhavsarkitektur. Bo 7, 10 eller 14 nätter i din egen lägenhet i hjärtat av Puerto de la Cruz charmiga gamla stadsdel. Packa solhatten, solglasögonen och solskyddsfaktorn och se fram emot årets solsemester!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup, Landvetter, Arlanda eller Skavsta till Teneriffa
 • Shuttletransfer mellan flygplatsen och hotellet
 • 7, 10 eller 14 nätter på Be Smart Florida Plaza Apartments
Teneriffa och Puerto de la Cruz

Teneriffa är den största av Kanarieöarna och ligger i Atlanten. På samma sätt som på andra Kanarieöarn har Teneriffa ett vulkaniskt ursprung. Den största vulkanen på ön (och även ett av de högsta bergen i Spanien) är El Teide med sin stolta höjd på 3 718 meter. Teneriffa är kanske mest känt för sitt livliga nattliv, vattensportaktiviteter och soliga dagar men ön erbjuder också en helt spektakulär natur och en spännande historia.
Du bor i hjärtat av Puerto de la Cruz som är Teneriffas tredje största stad och ligger på den norra delen av ön. Staden är omgiven av den gröna och frodiga Orotava-dalen och här hittar du hittar gott om möjligheter till vandring och naturupplevelser.

Be Smart Florida Plaza

 • Apartment
 • Puerto de la Cruz, Spanien
pool

I hjärtat av gamla stan i Puerto de la Cruz, och endast 12 minuters promenad från havet, hittar du detta lägenhetshotell som erbjuder fullt utrustade lägenheter och en utomhuspool. I området runt hotellet hittar du alla typer av restauranger och barer.

 • +2
Läs mer

Studio utan balkong

I denna studio har du ett kombinerat sovrum och vardagsrum, ett badrum med badkar, ett fullt utrustat kök, matplats, telefon, TV och värdeskåp. Lägenheten har varken balkong eller terass.

room

Studio med fransk balkong

I denna studio har du ett kombinerat sovrum och vardagsrum, ett badrum med badkar, ett fullt utrustat kök, matplats, telefon, TV och värdeskåp. Denna lägenhet har ocksåen fransk balkong.

Studio med terass

I denna studio har du ett kombinerat sovrum och vardagsrum, ett badrum med badkar, ett fullt utrustat kök, matplats, telefon, TV och värdeskåp. Denna lägenhet har även en terrass.

Tips i omgivningarna!

 • Los Gigantes: Teneriffa är känt för att vara hem för en mängd olika delfiner och valar och från Los Gigantes hamn kan du hitta flera företag som erbjuder båtutflykter och möjligheten att se dem.
 • Se även anmärkningsvärda Los Gigantes när du är på Teneriffa som är enorma klippor som dyker in i Atlantens varma vatten.
 • El Teide: Ett unikt landskap av kratrar, vulkaner och floder av förstenad lava omger den imponerande silhuetten av Teide-vulkanen som sträcker sig 3718 meter över havet. Ta en tur till El Teide, den högsta punkten på Teneriffa, och få en rik naturupplevelse på vägen. El Teide har blivit framröstad som den bästa platsen i Europa för att beundra stjärnorna.
 • Hamnen i Garachico och byn Masca: Masca är en av de mest pittoreska delarna av ön och ligger i nordväst vid foten av Tenoberget. Den här vackra lilla byn kan vara lite svår att nå men det är väl värt resan som tar dig genom djupa raviner, vävda med frodig grön flora och slingrande vägar. Landskapet på vägen är fantastiskt och när du kommer till Masca är skönheten överväldigande.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Studio utan balkong
Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Studio med fransk balkong
Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Studio med terass

Ensamresande

Inget enkeltillägg

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Internet

Wi-Fi finns vid hotellets internet hörna mot en avgift

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Hiss

Hiss finns

Mat & dryck

I närheten av hotellet finns många restauranger och barer

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter