Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Sista chansen: Julkänsla i Krakow

 • Cityresor
 • Kraków
7 omdömen
från 2.159 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

God jul och välkommen till Krakow: 2, 3 eller 4 nätter på Aparthotel Atelier med frukost, transfer och flyg.

Vem kan motstå Krakows eleganta stadsbild, färggranna torg och majestätiska slott? Under juletid är stadens alla världsarv omringade av glada juleljus, kryddiga dofter och glad stämning. God jul och välkommen till Krakow!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Sturup, Landvetter eller Kastrup till Krakow
 • Transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 2, 3 eller 4 nätter på Aparthotel Atelier Krakow
 • Frukost varje morgon
Krakow i juletid

Krakow är en otroligt stämningsfull stad med ett enhetligt gammalt centrum som charmar många. Staden har en klassisk touch med många charmiga byggnader och kullerstensgator, vilket blommar ut till sin fulla potential under juletid. De historiska gatorna kantas av mysig julbelysning, torgen fylls av juliga symfonier och på marknaderna kan du gotta dig bland polska juldelikatesser. Låt Krakow fixa julkänslan i år!

Atelier Aparthotel

 • Hotel
 • Kraków, Polen
Hotel

Atelier Aparthotel är belägen i en lugn del av Krakow. Platsen är central, endast 500 meter från centralstationen och 1,5 kilometer från torget Rynek Główny. En kort tur med tunnelbanan och du hamnar mitt i det judiska distriktet Kazimierz. Receptionen är tillgänglig 24 timmar om dygnet och frukost serveras varje morgon.

 • +1
Läs mer
Room

Dubbelrum standard

2 vuxna per rum

Alla rum har te- och kaffekokare, TV, skrivbord och badrum med dusch och hårtork.

Jultips i Krakow

 • Old Town: Gamla stan i Krakow dekoreras med sagolika juleljus samtidigt som alla kaféer bjuder in till mysiga stunder omringat av förväntansfulla besökare såväl som lokalinvånare. Ett måste under vistelsen!
 • Julshoppa på Krakow stora torg: Stadstorget är traditionellt platsen för den stora julmarknaden. Här hittar du polskt julgodis, dekorationer, liveuppträdanden och mycket mer!
 • Se staden från häst och vagn! Ett oerhört mysigt sätt att njuta av staden.
 • Hört talas om Szopki? En blandning mellan pepparkakshus och dockhus vilket blivit en stor tradition och flaggskepp för juletid i Krakow.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt (vanligen mellan 10-20 SEK per person per natt i Krakow)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 2 år per rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 3-17 år räknas som vuxen och betalar fullt pris på hotellpaketet

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Nej

Hiss

Ja

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Mat & dryck

Frukost varje morgon

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger ca 1,5 km från Old Town där det kända torget Rynek Główny ligger. De judiska kvarteren Kazimierz ligger två stationer bort med spårvagn.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter