Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår
 • Aktivitet inkluderad

Europas bästa julmarknad i Zagreb

 • Cityresor
 • Zagreb
från 3.419 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev en av Europas bästa julmarknader i Kroatien: 2-5 nätter med frukost, guidad julvandring i Zagreb, transfer samt flyg.

Välkommen till staden med Europas bästa julmarknader, Zagreb! Julresan du sent kommer glömma pyntas även med en adventsvandring genom den kroatiska huvudstaden. Välkommen!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Zagreb
 • Transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 2, 3, 4 eller 5 nätter på The Loop Hotel
 • Frukost
 • Guidad julvandring i Zagreb
Julvandring i Zagreb

Zagreb är ett praktexemplar på en vacker Europeisk huvudstad. Husen, gatorna och mängder monument berättar en spännande historia om den kroatiska huvudstaden samtidigt som julen sätter extra prägel på den redan mytiska platsen mängder kroater är så stolta över.

Staden är framröstad att ha Europas bästa julmarknader - två år i rad! Zagreb som är så populärt under de mer soliga dagarna om året börjar nu locka besökare året om, och speciellt under juletid. Erbjudandet inkluderar en spännande julvandring genom Zagreb, vilket äger rum under resans andra dag. Häng med på ett spännande juläventyr i Zagreb!

The Loop Hotel

 • Hotell
 • Zagreb, Kroatien
Bar

Hotellet ligger cirka 2 km från Zagrebs centrum och är modernt inrett. Hotellets reception är öppet dygnet runt och det finns en bar på hotellet. Parkering är gratis.

 • +5
Läs mer
Room

Superiorrum

Superiorrummet är utrustat med skrivbord, platt-TV, värdeskåp, luftkonditionering, minibar (mot avgift), eget badrum med dusch eller badkar samt hårtork och gratis toalettartiklar.

Europas bästa julmarknader!

Zagreb har blivit framröstad som den bästa destinationen för julmarknader, två år i rad! Förutom pulserande, mysiga marknader väntar även en guidad julvandring genom staden - ett oförglömligt juläventyr.

Oändlig julbelysning lyser upp julvänliga gator, pittoreska torget Ban Jelačić, parker och mycket mer. Kroatisk glögg serveras i stort sett vartannat gathörn samtidigt som den positiva julenergin ständigt gör sig påmind. Häng med på en spännande julvandring i en av Europas juligaste städer!

 • Låt oss fortsätta på det juliga temat; missa inte King Tomislav och den stora isbanan! Här kan du hyra skridskor precis som på film, lyssna till julmusik och insupa den härliga stämningen.
 • Zrinjevac Park - en av stadens allra mysigaste parker som ofta anordnar julkonserter, souvenirbodar och annat kul.
 • Tgr Ban Jelacica - stadens stora torg pryds av förutom glada människor av en gigantisk julgran dekorerad i julens alla färger.
 • På senare tid har Zagreb skapat ett "Winter Wonderland" i tunnlarna under staden. En jultradition som får konst att möta skoj!
 • Vid korsningen av Bogovićeva & Gajeva väntar en oemotståndlig julmarknad med små, ljuspyntade hus, lokala julrätter, glögg och en härlig blandning mellan lokalbefolkning och besökare.
Praktiskt information om julvandringen

Utflykten äger rum under resans andra dag
Utflykten varar i cirka 2h
Starttid: 14:00
Startplats: Zagreb Main Square (Stora torget)
Engelsktalande guide
Du erhåller biljetter till utflykten efter bokning

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt (vanligen mellan 10-20 SEK per person per natt i Zagreb, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid 2 fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn 2-6 år får 100% rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget
Barn 7-17 år får rabatt som varierar beroende på avresedatum och reselängd

Husdjur

Nej

Internet

Gratis Wi-Fi på rummet

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat men har hiss

Hiss

Ja

Mat & dryck

Hotellet har en bar

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter