Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Stad & strand i Zanzibar med utflykter

 • Rundresa
 • Tanzania
från 14.229 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Rundresa i Zanzibar med boende i Stone Town och en lyxig strandresort. Kulinariska upplevelser, guidade utflykter, all transport, flyg och mer ingår.

Den här exotiska resan kombinerar höjdpunkterna på en av världens vackraste ställen. Åk på en rundresa till Zanzibar och upptäck en ny, spännande och fantastisk värld. Fördjupa dig i fascinerande och kulinariska upplevelser i historiska och UNESCO-listade Stone Town, följt av Menai Bay Conservation, officiellt deklarerat som ett av världens mest framstående naturområden i World Wildlife Federation 1998. Zanzibar är en sann resedröm!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Zanzibar
 • Samtliga transfers
 • 2 nätter på Swahili House i Stone Town
 • 5 eller 8 nätter på Fumba Beach Lodge Hotel
 • Frukost i Stone Town
 • Halvpension på Fumba Beach Lodge Hotel
 • Guidade turer och kulinariska upplevelser i Stone Town
 • Segling på Dhow till en öde ö inkl. grillning
Tillval
 • Jozani Forest (minst 2 personer)
 • Prison Island (minst 2 personer)
Öriket Zanzibar

Upplev Tanzanias örike Zanzibar, precis utanför Östafrikas kust. Zanzibar är en dröm i Indiska oceanen. Vita sandstränder så långt ögat når, azurblått och kristallklart vatten samt smaragdgröna, tropiska skogar. Zanzibar erbjuder den bästa naturen liksom exotisk vildmark och unika stadsupplevelser. Den naturliga doften av ön gör denna destination ännu mer speciell. Bli kär i kryddor som vanilj och kardemumma, blandade med doften av exotisk frukt och luften av en frisk havsbris.

Resplan

Dag 1 - 3: Stone Town - en smältdeg av kulturer

När du anländer till Zanzibar kommer en chaufför att träffa dig på flygplatsen och köra dig direkt till ditt första boende i Stone Town. Redan på väg till hotellet kan du charmas och fascineras av den unika världen utanför vindrutan. Vid ankomst till hotellet kan du välja att koppla av i hotel... Läs mer

The Swahili House

Dag 4 - 8: Paradiset Fumba Beach

Efter två dagars stadsliv, livliga gator, musik och kultur fortsätter resan. Strax efter frukost kommer du att hämtas av din transferchaufför som tar dig till Menai Bay Conservation. Välkommen till detta drömparadis! Du kommer knappast tro dina ögon och den naturliga skönheten som väntar dig h... Läs mer

Fumba Beach Lodge
Valfria utflykter som kan läggas till vid bokning

Förutom de tre inkluderade utflykterna är det också möjligt att lägga till två extra utflykter. Båda utflykterna kan göras varje dag.

 • Dagsutflykt till Jozani Chwaka Bay nationalpark i Chwaka - Utflykten börjar ca kl. 10:00 och tar dig till en rik mångfald av flora och fauna med en stor variation av exotiska arter.
 • Halvdagsutflykt till Prison Island - Utflykten börjar ca kl. 10:00. Prison Island kallas också Changuu Island, och ligger bara 20 minuter med båt från Stone Town. Ön användes ursprungligen som ett fängelse, senare omvandlades det till en karantänstation för den brittiska armén. Även om ett nytt fängelse senare byggdes på ön, användes det aldrig. Ön har otroliga sandstränder och är täckt av frodig vegetation.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Dryck till middagar på Fumba Beach Lodge Hotel
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer - Dubbelrum 7 nätter
Max 3 personer - Dubbelrum 10 nätter

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

General guest discount

Gäller vid 3 fullt betalande gäster per rum:
3:e person får 50% på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Tanzania behöver du ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Dar-es-Salaam/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Internet

Gratis Wi-Fi på samtliga hotell

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Tanzania rekommenderas det att vaccinera dig mot Hepatit A och B samt malaria. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter