Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Vintersemester på Pernilla Wiberg Hotel

 • Vintersport
från 1.709 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Pernilla Wiberg hotell i Idre inkl. frukost och gångavstånd till skidbackarna.

Vinterns skidresa går till Dalarnas stolthet, Idre Fjäll! Fyll lungorna med frisk fjälluft och blicka ut över dalen innan du susar ner för branten. På Pernilla Wiberg Hotel kan ni se fram emot en avkopplande semester med äventyrliga inslag.

Erbjudandet inkluderar
 • 3, 4 eller 7 nätter på Pernilla Wiberg Hotel
 • Frukost
Vintersnö i Idre

Skidåkerskan Pernilla Wibergs hotell erbjuder ett förstklassigt boende med förutsättningar för att njuta av den friska fjällnaturen som är direkt utanför dörren. Här kan du runda av dagarna med härliga matupplevelser för alla sinnen i hotellets välrenommerade restaurang PW kök & bar, som rekommenderas av White Guide. Hotellet har även ett mysigt bibliotek att slappna av i där man kan sjunka ned i någon av de sköna sofforna för att läsa en trevlig bok, se en film eller spela biljard. Om du önskar lite djupare avslappning så har hotellet även en relaxavdelning, där du kan stänga av allt och njuta av panoramautsikten från bastun, ta ett ångbad eller pigga upp dig med ett kallbad. Utanför dörren väntar fartfylld skidåkning - njut av en underbar vintersemester i Sverige!

Pernilla Wiberg Hotell

 • Hotel
 • Älvdalen, Sverige
Facade

Efter att ha avslutat sin karriär som alpin skidåkare öppnade Pernilla Wiberg år 2003 hotellet som är beläget i Idre Fjäll. Hotellet är byggt i modern stil och har den vackra naturen och den friska bergsluften precis utanför dörren. På hotellets restaurang kan efter en lång dag i backarna äta middag. Restaurangen serverar gourmetmat och nämns även i White Guide. Vill du koppla av kan du sjunka ner i en av de mjuka sofforna i biblioteket med en bok i handen, spela biljard, titta på TV eller sätta dig framför den öppna spisen med en drink. Du kan också välja att slappna av på hotellets relaxavdelning där du kan njuta av bastun eller ta ett dopp i den kalla poolen. I relaxavdelningen kan du också beställa olika massagebehandlingar (mot avgift). Det är också möjligt att hyra mountainbikes på hotellet.

 • +7
Läs mer
Rum

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du bor i ett dubbelrum på 25 m² utrustat med en dubbelsäng och en extra säng samt ett privat badrum med dusch, toalett samt en hårtork.

Idre Fjäll
 • Hyr skidutrustning och njut av vinteräventyr på hemmaplan! Låt Dalarna presentera mytomspunna Idre Fjäll med nedfarter för hela familjen. På med solglasögonen och svischa nedför backen!
 • En paus i skidåkningen? En utflykt med hundspann ett underbart sätt att upptäcka fjällvärlden på. Susa fram över snön medan du ligger inbäddad i en varm fäll och bara njuter av den friska luften och omgivningarna.
 • Idre Fjäll är mycket familjevänligt och har backar i varierande svårighetsgrad, stolsliftar för trötta barnsben, lekbackar och skidskola för olika åldrar.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Flyg och annan transport
 • Skidutrustning (finns att hyra på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Stiftelsen Idre Fjäll. Du ingår i ett avtal med Stiftelsen Idre Fjäll. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 7 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Incheckning

Från kl. 15:30

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 15 år och 1 spädbarn upp till 3 år per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Ej tillgängligt

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering i mån av plats

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Mat & dryck

Hotellet har restaurang och bar

Plats

Du tar dig till hotellet med bil genom att ta väg 70 från Mora mot Idre och Röros. I Idre by svänger du höger upp mot Idre Fjäll och efter 7 km svänger du höger mot Idre Fjäll och följer skyltningen mot Pernilla Wiberg Hotell. Från Stockholm är det ca 46 mil, från Göteborg 58 mil och från Kalmar 76 mil. Om du vill flyga så tar går det att göra det till Mora flygplats, varifrån det är ca 15 mil till hotellet. Till Mora flyger bl.a. Kullaflyget från Ängelholm.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter