Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Magiska Rom med 4-stjärnigt & wellness

 • Wellness
 • Rom
från 3.009 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upptäck Rom inkl. 4-stjärnigt boende, frukost, flyg samt tillgång till wellness.

Vad tänker du på när du hör Rom? God mat och viner, Fontana di Trevi eller kanske Forum Romanum?! Kan du föreställa dig att susa fram på en vespa genom de vackra gatorna eller beskåda Vatikanens skönhet och Michelangelo fresker i Sixtinska kapellet? Besöka Colosseum och strosa runt bland vackra torg? Ta då en tur till den eviga staden- Rom!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup, Landvetter, Arlanda eller Skavsta till Rom
 • 2, 3, 4 eller 5 nätter på Leon's Place****
 • Frukost
 • Tillgång till spa
Den eviga staden

Här, i den eviga staden kan du inte undgå historien och kulturen som väntar runt varje hörn. Från vackra körfält och små gator till vackra villor, romerska monument och imponerande statyer, här får du verkligen användning av din kamera. Beundra torgen, detaljerna i byggnaderna och mycket mycket mer. Välkommen till Rom!

Leon's Place

 • Hotell
 • Rom, Italien
Leon's Place Front

Detta designhotell ligger på Via XX Settembre, en historisk gata som förbinder Quirinale med den berömda Porta Pia. Den imponerande 1800-talsbyggnaden har Vissionnaires café, fitness och välbefinnande med hamam, jacuzzi och bastu. Det finns också en bar och snackbar.

 • +3
Läs mer
Leon's Place Standard Double Room

Dubbelrum

Dubbelrummet har en dubbelsäng och är cirka 16 m². Faciliteter inkluderar minibar, värdeskåp, telefon, TV och luftkonditionering. Du har även ett privat badrum med toalett, badkar eller dusch, hårtork samt toalettartiklar.

Runt om hotellet

Din bas för Romvistelsen är ett 4-stjärnigt hotell på Via XX Settembre, en historisk gata som kopplar ihop Quirinale med kända Porto Pia. I området kan du också hitta många vackra monument. Vi har listat några av de som inte bör missas:

 • Fontana di Trevi: Denna imponerande fontän ligger bara 1,7 km från hotellet och bör definitivt inte missas när du besöker Rom. Stadens största och mest berömda fontän undertecknades av den berömda arkitekten Bernini, och det tog trettio år att bygga den! Det finns en myt kring fontänen. Om du står med ryggen mot fontänen, tänker på Rom och kastar ett mynt över vänster axel ner i fontänen kommer du att återvända till Rom. Kastar du däremot i två mynt kommer du att träffa din älskare i staden. Visste du att 1,4 miljoner euro fiskades upp ur fontänen 2016?
 • 1,8 km från hotellet hittar du Piazza di Spagna. Här hittar du också de kända spanska trappan (Scalinata Della Trinità de Spagna) som förbinder Trinitá dei Monti-kyrkan till torget. Trappans stil ses som ett av de vackraste exemplen på det tidiga Rococo.
 • 1 km från hotellet hittar du Villa Borghese, en vacker offentlig park på 80 hektar där du finner imponerande trädgårdar men också museer, villor, paviljonger, skulpturer och Roms zoo. Parkens namn är från Borghese-familjen som ägde gården länge. Huvudbyggnaden här är Villa Borghese Pinciana, en vacker villa byggd som ett festhus för Scipione Borghese.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer mellan flygplats och hotell
 • Turistskatt ca 58 kr per person per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Mat & dryck

Hotellet har en bar och snacksbar

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter