Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad
 • Reseguide inkluderat

Kulturstaden Rom & världsarvet Pompeji

 • Cityresor
 • 3, 4 eller 5 nätter
 • Rom
från 3.349 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Spännande kulturresa: Boende på Termini Suites endast 5 min från tunnelbanan inkl. frukost samt en dagsutflykt till Pompeji.

En genuin Italienresa väntar med centralt hotell i Rom och en spännande dagsutflykt till historiska Pompeji! Efter en smaskig pizzalunch väntar en guidad tur i ett av Unescos världsarv Pompeji och ett besök på National Archeological Museum of Pompeii!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Stockholm Skavsta till Rom, Rom
 • Roma Termini Suites: 3, 4 eller 5 nätter
 • Frukost
 • Dagsutflykt till Pompeji på dag 2 (mer information längre ner)
Känn historiens vingslag i Rom & Pompeji

Knappast någon annan plats i Europa har så många fantastiska attraktioner att erbjuda som Rom! Överallt påminner staden om romartiden och vår civilisations vagga. Statyer, byggnader och monument - var du än tittar väcks tankar om vår existens till liv.

Följ den röda tråden 25 mil söderut, till Unescos världsarv Pompeji, som ödelades av Vesuvius lava år 79 e. Kr. Här väntar en lunch samt ett spännande besök i Pompejis ruinmuseum och National Archeological Museum of Pompeii. Lavan och askan har bevarat kvarlevorna så väl att du har möjligheten att få en inblick i livet på romartiden. Du kan till och med se mumifierade människor!

Termini Suites

 • Hotel
 • Rom, Italien
terrace with table

Ett omtyckt hotell i hjärtat av Rom som erbjuder en vistelse med gratis Wi-Fi, värme eller luftkonditionering beroende på säsong samt frukostservering. Hotellet ligger i centrala Rom, endast 400 meter från kyrkan Santa Maria Maggiore, 1,3 km från Colosseum, 1,6 km från Fontana di Trevi och nära otaliga andra sevärdheter.

 • +-4
Läs mer
blue room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Rummet har TV, kaffekokare samt privat badrum med hårtork och kompletterande produkter.

TravelBird tipsar!
Se karta
 • Slingriga shoppinggator

  Rom är en underbar shoppingstad, och stadsområdet Monti tar det till en ny nivå med sina pittoreska gator och populära märkesbutiker.

  Affär Populära Monti Affär
 • En av de sju kullarna

  Vill du hitta den bästa utsikten över Forum Romanum & Augustus? Uppe på plattformen Palatino kan du betrakta de romerska underverken från första parkett.

  Utkiksplats Palatino Utkiksplats
 • Apelsinträdgård

  Mys av den harmoniska stämningen i en apelsinträdgård, långt från stadens folkmassor.

  Park Giardini d’Aranci Park

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Dagsutflykt till Pompeji

Resan dag 2
Upphämtning på Piazza del Popolo kl. 07:30 (ca 20 min med tunnelbanan från ditt hotell)
-Luftkonditionerad buss t/r (restid ca 2,5 timmar)
-Pizzalunch
-Hike på Vesuvius
-Vesuvius är otillgängligt fram till 31 mars 2018. Det kommer då att ersättas med en tur till National Archeological Museum of Pompeii istället.
-Entré till Pompeji
-Tid: ca 13 timmar

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt ca 34 kr per person per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Inget enkeltillägg

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Från Fiumicino går ett tåg till Termini som tar ca 30 minuter, från Ciampino går ett tåg till Termini som tar ca 15 minuter. Från Termini är det 5 minuters promenad till hotellet

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter