Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad
 • Aktivitet inkluderad

Susa iväg till sydliga Spanien & Sevilla

 • Solsemester
 • Spanien
från 4.619 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

5 eller 7 nätters rundresa i Sevilla och Gibraltar med dagsutflykt till Marocko, frukost, hyrbil samt flyg.

Intressant arkitektur i Sevilla och magnifik natur i Andalusien väntar på denna rundresa. Rundresan kommer ta dig till hamnstaden Algeciras, med möjlighet att välja till en spännande dagsutflykt till norra Marocko och staden Tanger, och därefter till Sevilla. Ta med någon du tycker om och gör er redo för en spansk roadtrip!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Malaga
 • 3 eller 4 nätter på Globales Reina Christina**** i Algecira
 • 2 eller 3 nätter på Hotel Macià Gran Lar Sevilla**** i Sevilla
 • Hyrbil
 • Frukost
 • Dagsutflykt till Marocko (dag 3)
Resplan

Dag 1 - 4: Södra Spaniens charm: Gibraltar & Algeciras

Vad gör vi? Nu kör vi! Dags för roadtrip - södra Spaniens charm Gibraltar och hamnstaden Algeciras väntar. Hyrbilen plockas upp på flygplatsen i Malaga och det är dags att köra till ert första hotell i den charmiga hamnstaden Algeciras. Här spenderar ni tre sköna nätter i sydligaste Spanien me... Läs mer

Globales Reina Cristina

Dag 5 & 6: Susa iväg till Sevilla

Efter sköna dagar i sydliga Spanien är det dags att susa iväg till Andalusiens största stad, spanska pärlan Sevilla! Här väntar unik arkitektur, moderna och dåtida monument, härlig kulturatmosfär, intressant historia och oändliga tapasbarer. Njut av storstadslivet tillsammans och utforska sevä... Läs mer

Hotel Macià Gran Lar Sevilla
Inkluderad dagsutflykt: Norra Marocko - Tanger

Förbered dig för en minnesvärd resa till Tanger vid Marockos norra kust! Utflykten börjar i den spanska kuststaden Tarifa varifrån du tar en speedboat över till Tanger och träffar din guide. Du kan köra till Tarifa på egen hand eller ta en gratis shuttlebuss från Algeciras hamn till Tarifas hamn. Efter att du anlänt med båten till Tangers hamn är det direkt dags för en guidad stadstur med buss i Tanger, innan resan bär vidare mot den vackra udden Cap Espartel samt Hercules grottor.

Väl tillbaka i Tanger är det dags för en vandringstur i Kasbah-området samt besök till Sultanens palats, den historiska medinan och färgglada souks dvs lokala marknader! Om turen äger rum på tisdagar eller lokala helgdagar så byts besöket till Sultanens palats ut mot ett besök till marknaden Alcaiceria där kryddor, hantverk, smycken m.m. finns till salu.

Denna utflykt avslutas med en typisk marockansk lunch på restaurang innan du körs tillbaka till hamnen för att ta färjan till Tarifa igen. Utflykten varar totalt ca 6 timmar inklusive båtresorna från/till Andalusien. Glöm inte att ta med ditt pass på resan!

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Gäller vid två fullt betalande gäster per rum:
Barn under 2 år får varierande rabatt på hotellpaketet och betalar spädbarnsbiljett på flyget
Barn från 2 år får varierande rabatt på hotellpaketet och betalar fullt pris på flyget

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering på hotellet i Algeciras
Parkering mot avgift (14 euro per dygn) på hotellet i Sevilla

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellen har rullstolsanpassade rum, TravelBirds kundtjänst hjälper dig gärna vid bokning

Hiss

Hotellen har ingen hiss

Mat & Dryck

Hotellen har restauranger

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet är beläget i Algeciras, ungefär 134 km från flygplatsen i Malaga.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter