• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår

Skimrande vyer i bedårande Budapest

Övrigt 2, 3, 4 eller 5 nätter Budapest

pris per person från 1.289 kr
baserat på 2 personer

Följ med på en resa till det grandiosa Budapest: 2, 3, 4 eller 5 nätter på 4-stjärniga Danubius Hotel Flamenco inkl. frukost samt flyg från Göteborg, Malmö eller Stockholm

Upptäck Budapests mångsidighet! Bo 4-stjärnigt i den mer lugna Buda-delen samtidigt som du upplever stadens mysiga parker och vackra vyer. Självklart finns även all övrig Budapest-charm kvar. Spana in de vackra spa-anläggningarna som staden är berömd för eller prova på den traditionella maten. Vi garanterar i alla fall att dina dagar i Budapest kommer att fyllas på snabbt!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Sturup, Landvetter eller Skavsta till Budapest
 • Privat transfer mellan flygplatsen och hotellet
 • 2, 3, 4 eller 5 nätter på Danubius Hotel Flamenco****
 • Frukost
 • Välkomstdrink (kaffe, te eller vatten)
 • Fri tillgång till hotellets wellnessavdelning (pool och bastu)
Budapest

En fantastisk arkitektur, en fascinerande historia och ett överflöd av både sevärdheter och restauranger gör det livliga Budapest till ett perfekt destination. Ta med din kamera på en promenad över Szechenyi-bron, som förbinder Buda och Pest och fota den vackra Donau-floden. Besök Hjältarnas torg och beundra de vackra vyerna staden bjuder på. Budapest är även välkänt för sina berömda bad. Besök eller ta en titt på Széchenyi termalbad eller Gellert Spa, båda lika vackra på insidan som utsidan.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Danubius Hotel Flamenco

(45 recensioner)
Hotel Budapest, Ungern
room

Detta 4-stjärniga hotell ligger bland de vackra kullarna på Budasidan, i en lugn park med liten sjö. Efter en lång dag på stan kan ni komma tillbaka till hotellet och njuta av alla bekvämligheter, till exempel avkoppling i spaavdelningen eller ett hårt träningspass i gymmet. Spat är utrustat med en pool, bastu och solarium. Det är också möjligt att boka en massage (mot extra kostnad). Hotellet har även gratis Wi-Fi i i alla utrymmen.

Läs mer
Budapests parker och vyer!

Budapest har inte bara de mest populära och kända sevärdheterna att bjuda på. Staden är nämligen även full av ljuvliga platser såsom parker och fantastiska vyer. Hotellet ligger precis i anslutning till en vacker park och utöver detta bjuder staden in till mer grönt:

 • Gellértkullen naturreservat är en perfekt plats för en promenad och ligger endast ca 2 km från hotellet. Här finns vackra träd, små stigar och trappor samt utkiksplatser med panoramavyer över Budapest. Var beredda på att det är en stor kulle så att benen är väl uppvärmda innan den bestigs.
 • Városliget – Stadsparken ligger precis bakom hjältarnas torg och är välbesökt oavsett årstid. Här kan du njuta av härliga sensommardagar eller ta en ro-tur på sjön. Parken innehåller också många sevärdheter såsom Széchenyi termalbad,
 • Szabadság Tér är en lite mer klassisk park som ligger i centrala Budapest och erbjuder en restaurang mitt i parken.
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Budapest, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00 - 00:00

Utcheckning

Fram till kl. 07:00 - 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Pris per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 personer per dubbelrum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Barnrabatt finns tyvärr ej att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Hotellet är tyvärr ej rullstolsanpassat

Hiss

Hotellet har hiss

Mat & dryck

Frukost ingår i erbjudandet

Wellness

På hotellet finns en pool samt ett fitnesscenter. Behandlingar finns mot en avgift

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger på Buda-sidan, endast några minuter från stadskärnan med lokaltrafik. Från flygplatsen tar det ca 1,5 timmar med lokaltrafik till hotellet.