Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Upptäck Harry Potters värld!

 • Cityresor
 • London
från 1.799 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev Harry Potters magiska värld på Warner Bros. Studio Tour inkl. flyg & boende med frukost.

Har du väntat i flera år på att se ett brev från Hogwartz liggandes på dörrmattan? Den tiden är över! Under en oförglömlig turné av Warner Bros. Studio Tour får du gå i magimästarnas fotspår, Harry, Ron och Hermione. Låt dig förtrollas av Stora salen, familjen Weasleys hus och det imponerande Trolldomsministeriet. Sitt på Hagrids motorcykel, gå på en lektion i trolldomslära, ta dig igenom till perrong 9¾ och kliv ombord på Hogwartz Express. Där magin kommer till liv. Vi ses på Hogwarts!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r Arlanda, Skavsta, Västerås, Landvetter eller Kastrup till London
 • 2, 3 eller 4 nätter på Holiday Inn Express London - Ealing
 • Frukost
 • 1 x biljett per person till Warner Bros. Studio Tour 'The Making of Harry Potter'
Harry Potters magiska värld

I över tjugo år har den magiska berättelsen om pojken med blixtformade ärret på pannan haft hela världen i sitt grepp. Efter den populära bokserien följde filmerna som införlivade den förtrollande fantasivärlden. Scenerna som används för dessa blockbusters kan beundras under Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter".

Promenera längs butiker i Diagongränden och Gryffindors korridorer och kika in i professor Dumbledores kontor. Ta ett varv på en Nimbus 2000 precis som skådespelarna gjorde. Beundra hundratals rekvisitamaterial som den flammande bägaren, de vises sten och den gyllene kvicken. En sak är säker - det blir en magisk dag!

Turen äger rum på måndagar & torsdag kl:14:30, fredagar kl:12:30 och lördagar kl: 9:00

Holiday Inn Express London - Ealing

 • Hotell
 • London, Storbritannien
Holiday Inn Express Ealing+exterior use

Detta bekväma hotell ligger i Ealing i västra London. Närmaste tunnelbanestation ligger ca 1,5 km bort. Hotellet har en bar och en 24-timmarsreception. Det finns också en restaurang som serverar en frukostbuffé på morgonen.

 • +7
Läs mer
Holiday Inn Express Ealing+twin

Standardrum

Rummet har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, skrivbord, TV och en väckarklocka. Det har även ett privat badrum med dusch, toalett och hårtork.

Warner Bros. Studio Tour 'The Making of Harry Potter'

Att ta sig dit:

 • Observera att transport till studion inte ingår.
 • Från ditt hotell reser du med kollektivtrafik till Watford Junction, där bussarna (Mullany's Coaches) från busshållplats 4 tar dig till Studio Tour på cirka 15 minuter.
 • Bussresan kostar £ 2,50 (retur) eller £ 2, - (enkel resa). Bussen går dagligen var 20:e minut från kl. 9:20 (med ytterligare turer från 08:15 när visningarna äger rum klockan 9:00). Observera att du bara kan betala med bil endast med buss.
 • Från hotellet tar det sammanlagt ca 1 timme och 45 minuter till studion

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Transport till Warner Bros. Studio Tour 'The Making of Harry Potter'
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Harry Potter-biljetter

Biljetter till Warner Bros. Studio Tour "The Making of Harry Potter" med ett bestämt datum och tid för Studio Tour skickas via e-post inom 48 timmar efter bokningen. Biljetten är endast giltig vid den angivna tiden, du kan inte ändra datum och tid på biljetterna. Du kan inte lösa in dina biljetter mot kontanter.

OBS: Biljetterna måste du skriva ut själv som du uppvisar vid inträdet till Warner Bros. Studio Tour. Endast faktura eller bokningsbekräftelse räknas inte som giltigt biljettbevis.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter