Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Från Paris till Mont Saint Michel

 • Rundresa
 • Frankrike
från 8.199 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

5 eller 7 nätter i Paris, Rolleboise och Normandie: frukost, 3-rättersmiddagar, entré till Monets trädgård, kryssning på Seine, hyrbil och flyg.

Den ultimata Frankrikeupplevelsen väntar! Starta med ett par nätter i Paris inklusive en läcker kryssning på Seine, vars ström du följer med hyrbil ut ur mångmiljonstaden och vidare till den rustika franska landsbygden. Här väntar världsberömd gastronomi som calvados, cider och brieostar, ett besök hos impressionisten Monets bedövande vackra trädgård samt sköna dagar i romantiska Normandie.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Paris
 • 5 eller 7 nätter på 3 hotell (se resplan längre ner)
 • Frukost varje morgon
 • 3-rättersmiddagar
 • Entré till Monets trädgård i Giverny
 • Kryssning på Seine i Paris
 • Hyrbil
Resplan

Dag 1: Monets trädgård i Giverny

Efter en kopp kaffe och en croissant är det dags att ge sig iväg. Följ floden västerut och charmas av de kurviga landsvägarna, förbi småstäder och byar. Du kan förstås också ta motorvägen till Rolleboise, där resan nästa hotell ligger, men glöm inte att resan är målet!

Väl framme på h... Läs mer

La ruche en Seine

Dag 2 & 3: Bagnoles-de-l'Orne, Mont Saint-Michele & normandiska kusten

Styr kosan söderut mot det stora naturområdet Normandie-Maine. På vägen kan du bland annat stanna till i Camenbert och smaka på en äkta, krämig ost direkt från tillverkaren. Du passerar även äppellundar och tillverkare av cider och calvados.

Bagnoles de l'orne är en charmig liten ... Läs mer

Hôtel Restaurant O Gayot

Dag 4 & 5: Tillbaka i Paris

Efter era härliga äventyr i Normandie går roadtripen tillbaka till Paris igen, denna gån för två nätter! Promenera från Pont Nuef längs Seine där du möter ett antal gatumålare som står redo att föreviga sig i omgivningarna. Fortsätt mot kullerstensgatorna till Tuilerierna och genom den vackra ... Läs mer

Pavillon Nation Design Hotel
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt på 10-30 kr per person per natt som betalas på plats.
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Pris

Per person (beräknat på 2 personer)

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Reser ni i större sällskap är det möjligt att boka flera rum

Ensamresande

Ensamresenärer betalar endast för en flygbiljett men för hela hotellpaketet

Barnrabatt

Ingen barnrabatt finns att tillgå

Internet

Gratis Wi-Fi

Parkering

Gratis parkering i mån av plats

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr inte rullstolsanpassad

Hiss

Nej

Mat & dryck

Restaurang och/eller bar

OBS! Från och med 5 november stängs restaurangen på torsdagskvällar. Middagen kommer att ersättas med en lunch en annan dag.

Flygtider

Vi uppdaterar dagligen valet av flyg i våra erbjudanden för att säkerställa bästa möjliga pris för dig som kund på denna dag, därför kan valet av flygbolag och flygtider variera från dag till dag. Du kommer att se det aktuella flygbolaget med flygtider under valda datum i bokningsprocessens steg 3

Resehandlingar

All information om flyg, inklusive avgångar och incheckningstider skickar vi till er via e-post inom en vecka efter slutförd betalning alternativt sista delbetalning. Efter att bokningen har påbörjats, har du 48 timmar på dig att fylla i personuppgifter (så som i passet). Notera att du endast kan fylla i medresenärens personuppgifter efter betalning eller första delbetalning. Glöm inte att ta med dig ett giltigt pass på resan!

Plats

Hotellet ligger på Bagnoles de I'ornes huvudgata, mitt i naturreservatet Normandie-Maine.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter