Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Häringe Slott med julbord

 • Bilsemester
från 1.188 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Julig slottsweekend inkl. frukost, julbord & gratis parkering.

Vad vore väl en natt på slottet? Följ med oss till vackra Häringe Slott strax utanför Stockholm och spendera en eller två nätter som (precis som Askungen sa) kommer att vara alldeles, alldeles underbar. Vandra i de underjordiska gångarna, promenera i de vackra omgivningarna och ta en titt på Greta Garbos gamla rum. Och inte nog med det - njut av ett fantastiskt svenskt julbord med alla läckerheter som hör till denna speciella snövita högtid.

Erbjudandet inkluderar
 • 1 eller 2 nätter på Häringe Slott
 • Frukost
 • Julbord serveras kl. 20:30 och glögg börjar serveras kl. 20:00)
 • Fri parkering
Häringe slott

Häringe Slott är ett elegant hotell med en lång och dekadent historia. Hit har filmstjärnor, miljardärer, kungar och primadonnor kommit genom alla tider för att gå på exklusiva tillställningar och äta god mat. Slottet byggdes på 1600-talet men har historiska lämningar från 900-talet. Historiskt välkända personer som Sten Sture den yngre och Gustav Vasa har båda gjort anspråk på och ägt slottet. Runt 1930 köpte och moderniserade Torsten Kreuger Häringe Slott, vilket gav det den aktuella konstnärliga utformningen.

1934 köpte paret Wenner-Gren slottet och under deras tid har en mängd berömda artister vistats på hotellet, några exempel är Greta Garbo, Josephine Baker, Karl Gerhard och Zarah Leander. Det anrika slottet har Sveriges första utomhuspool av olympiska mått, boule- och tennisbanor samt Sveriges äldsta bowlingbana från 30-talet.

Häringe Slott

 • Hotell
 • Stockholms län, Sverige
Double room

Slottet har bowling-, tennis- och boulebana, utomhuspool, restaurang och konferenslokal. När poolen byggdes på 30-talet var det Sveriges allra första utomhuspool och faktiskt den enda pool med olympiska mått. Här finns också en sjöbastu som går att hyra, och en närliggande brygga.

 • +4
Läs mer
Double Room

Dubbelrum

Dubbelrummen ligger utspridda i flyglarna runt omkring Häringe Slott. Ditt rum är utrustat med skrivbord och badrum med badkar eller dusch samt lyxiga hotellartiklar från Malin & Goetz. Några av rummen har även iPod-dockningsstationer.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport till/från hotellet
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Häringe Slott. Du ingår i ett avtal med Häringe Slott. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 2 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Barnrabatt

Ej tillgängligt

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Plats

Häringe Slott är beläget mellan Västerhaninge och Nynäshamn, precis utanför den södra delen av Stockholm. Du kan med enkelhet nå slottet från Stockholm Central genom att ta pendeltåg till Västerhaninge och byta till buss som tar dig till Häringe grindar. Med bil från Stockholm city tar du dig till hotellet på en dryg halvtimme och väl framme ingår fri parkering.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter