Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Världsarvet Cinque Terre

 • Rundresa
 • Italien
från 3.889 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Cinque Terre med övernattning i Bergamo, besök till vingårdar, hyrbil, Cinque Terre-kort, välkomstdrink, flyg och mer ingår.

Upptäck kuststräckan och den italienska rivieran Cinque Terre. Du landar i Bergamo och efter en natt i den medeltida staden tar du dig med den inkluderade hyrbilen till världsarvet Cinque Terre. Vingårdar, UNESCO-listad historia och magnifikt landskap väntar. Läs mer om denna spännande rundresa nedan!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta eller Kastrup till Bergamo
 • 1 natt på Hotel Città dei Mille inkl. frukost
 • 3, 4 eller 5 nätter på Antica Locanda Luigina inkl. halvpension
 • 1x välkomstgåva (frukt) på Hotel Città dei Mille
 • 1x välkomstdrink på Antica Locanda Luigina
 • 2x besök på vingård per person (bokas på Antica Locanda Luigina efter ankomst)
 • 1x Cinque Terre-kort per person (giltigt i 24 timmar, fås på Antica Locanda Luigina)
 • Busstransfer mellan Antica Locanda Luigina och Levanto (på fasta tidpunkter mellan kl. 9.00-18.30)
Cinque Terre

Cinque Terre består av de fem färggranna kustbyarna Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza och Monterosso omringade av fantastisk natur, karga klippor och underbar havsutsikt. Med ditt inkluderade Cinque Terre-kort kan du utforska parken i egen takt, använda tågtransfer, njuta av fantastiska vandringsleder och mer!

Resplan

Dag 1 & 2: Bergamo

Du landar i Bergamo och hämtar upp din hyrbil som sedan tar dig till ditt hotell. Bergamo är en medeltida stad med en modern atmosfär. Denna charmiga stad är en pärla dit många turister inte hittat till än. Ta del av medeltida historia, provsmaka italienska delikatesser och utforska det tradit... Läs mer

Hotel Città dei Mille

Dag 3 - 5: Höjdpunkten Cinque Terre

Äntligen framme i Cinque Terre! Här kommer du att ha fullt upp i några dagar. Färggranna husfasader, magisk naturutsikt och anor från medeltiden. Cinque Terre är en pärla mellan havet och bergen som är klassat som ett världsarv av UNESCO. Förutom fantastiska dagar i Cinque Terre ingår även bes... Läs mer

Antica Locanda Luigina
Cinque Terre-kortet

På hotellet hämtar du ut biljetter till Cinque Terre.
Cinque Terre National Park är en av de mest populära destinationerna i regionen, med en yta på över 3800 hektar. Parken är ett UNESCO-världsarv och parkens fem byar (Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola och Riomaggiore) får du inte missa.

Det är svårt att åka med bil i Cinque Terre eftersom vägarna är smala och krokiga. I vissa byar är det till och med förbjudet att köra bil. Däremot går det utmärkt att åka tåg, vilket ditt inkluderade dagskort gäller för. Det går också utmärkt att utforska byarna till fots då det endast är ett par kilometer mellan varje by!

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Hotel Città dei Mille turistskatt ca 24 kr per person per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 6 år och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Internet

Gratis Wi-Fi på båda hotellen

Parkering

Gratis parkering på båda hotellen

Rullstolsanpassning

Resan är tyvärr ej rullstolsanpassad

Plats

Hotellet är beläget i centrala Bergamo och endast 7 minuters taxiresa från Bergamo flygplats. Du kan även ta buss från flygplatsen till Bergamos centrala tågstation och promenera därifrån till hotellet (ca 10 minuters gångavstånd).

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter