• Boende inkluderat

Skärgårdsdröm på drottningen av Mälaren

 • Bilsemester
 • 1, 2 eller 3 nätter
 • Stockholm
från 459 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Ett unikt Stockholm med boende på Mälardrottningen Yacht Hotel inkl. frukost.

Stockholm är allt vackert, speciellt med boende på en båt! Bo på unika Mälardrottningen Yacht Hotel och få en Stockholmsupplevelse utöver det vanliga!

Erbjudandet inkluderar
 • 1, 2 eller 3 nätter på Mälardrottningen Yacht Hotel
 • Frukost
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport
Stockholm med unikt boende!

Här kommer Stockholm i ett unikt paket! Stockholm är en av världens vackraste städer, speciellt om den upplevs från en båt! Samtidigt som det svenska flaggskeppet väntar med otaliga mysiga promenadstråk, internationella restauranger, mysiga kaféer med rykande kanelbullar bor du på unika Mälardrottningen Yacht Hotel i din egen charmiga hytt. Häftigt, eller hur?

Grundat på 1200-talet är Stockholm lika historiskt som det är modernt. Lämna båten för en stund för att uppleva Gamla stans världsberömda kullerstensgator, ta en sväng förbi Slussen och vidare till Södermalm för en öppen och kärleksfylld atmosfär.

Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant

33 omdömen
 • Hotel
 • Stockholm, Sverige
Restaurant

Här kommer ett unikt boende i form av ett båthotell - Mälardrottningen inger en genuin havskänsla med boende på en den stora, charmiga båten som ligger i kajen på Riddarholmen. Ett oslagbart läge i huvudstaden kombineras med en berömd restaurang, välsmaklig frukostbuffé såväl som panoramavyer över den omringande Mälaren. En storstadsvistelse med båtliv, hav och delikat mat.

Läs mer
Cabin 2

Dubbelkabin

2 vuxna per hytt

Du bor i en egen hytt på Stockholm Yacht Hotel som fungerar som ett dubbelrum. Hytten är utrustad med bekväma sängar samt ett privat badrum med dusch och toalett. Hela rummet ger en genuin yacht-känsla som sätter extra färg på vistelsen!

En minisemester i Stockholm

Stockholm är till för alla och är nu din att utforska - nu med smidiga flyg från Umeå & Malmö!

Nedan följer några värdefulla tips för vår kära huvudstad.

 • Sugen på vacker utsikt? Ta en kort promenad mot söder mälarstrand och sedan upp på populära Monteliusvägen där en av stadens bästa utsikter finns. Här kan du blicka ut över stadshuset och vattnet och njuta av en kopp medtagen kaffe i den mysiga luften.
 • Om du gillar museum finns det mycket att roa sig med. Åk över till Djurgården och besök ABBA-museet och Vasamuseet eller varför inte Skansen eller Gröna Lund.
 • I närheten av Sveavägen? Sväng förbi Urban Deli som har en helt ny takterass - Stockholm gör sig bäst bland takåsarna & här har man fått strängarna att klinga precis som det ska låta
 • Är du på stan och känner att det börjar kurra i magen rekommenderar vi ett besök till mathallen K25 som ligger på Kungsgatan 25. Här kan du och ditt sällskap smaka på mat och dryck från världens alla hörn och sitta bekvämt med utsikt över vimlet
Välj ett avresesdatum
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant. Du ingår i ett avtal med Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 2 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Barnrabatt

Ej tillgängligt

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Mat & dryck

Erbjudandet inkluderar frukost varje morgon samtidigt som hotellet är utrustat med en restaurang samt en bar

Wellness

Bastu finns tillgängligt på boendet

Plats

Mälardrottningen Yacht Hotel ligger cirka 1 km från Stockholms centralstation och cirka 500 meter från Gamla Stans tunnelbanestation. Stockholm är smidigt beläget i centrala Sverige och med endast 4,5h bilfärd från Göteborg och 5h från Malmö. Du tar dig också enkelt till centrala Stockholm med tåg.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter