• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Paradisstränder på färgsprakande Kuba

 • Rundresa
 • 8, 11 eller 15 nätter
 • Kuba
4 omdömen
från 11.329 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 18 gånger

Njut av kulturfulla Kuba med boende i Varadero med all-inclusive & "Oldtimer"-tur i Havanna m.m.

Kuba blir långsamt ett alltmer populärt semestermål och det finns det många orsaker till. Den här karibiska pärlan har något för alla. Under denna resa kombineras det bästa av två världar. Först och främst kommer du att besöka den färgglada huvudstaden Havanna där du kan dansa till ljudet av kubansk musik på de livliga barerna och insupa den härliga atmosfären. Efter tre nätter på ett så kallat "casa particular" är det dags att åka vidare till paradiset Varadero där du kommer att njuta av några dagar med all-inclusive, sol, hav och vita stränder. Vad mer kan du önska? Vamos!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup, Landvetter eller Arlanda till Havanna
 • Privat transfer från flygplatsen till Casa Particulares i Havanna samt från Varadero till flygplatsen
 • Shuttletransfer från Havanna till Varadero
 • 3 nätter i ett casa particular i Havanna & 4, 7 eller 11 nätter Ocean Vista Azul Resort (visas som 8, 11 eller 15 nätter i kalendern beroende på flygtider)
 • Frukost i Havanna & all-inclusive i Varadero
 • En 45 minuters "Oldtimer"-tur i Havanna per person per vistelse (dag 2)
Tillval
 • Havana Tropicana show (från Havanna)
 • Pinar del Rio, Vinales 1 dag (från Havanna) För vuxna 12+
 • Katamaran & snorklingstur
 • Á la carte middag på Xanadu Mansion
 • Pinar del Rio, Vinales 1 dag (från Havanna) Barn 2-11,99 år
Viva Cuba!

Kuba är en unik ö med vacker natur, kritvita stränder och städer där det verkar som att tiden har stått stilla. I åratal var Kuba inte tillgängligt för turister, men sedan den kubanska staten börjat avveckla restriktioner har fler och fler resenärer hittat till detta karibiska paradis. Vad tänker du på när du hör Kuba? Kanske cigarrer, mojitos och färgglada hus. Ön har även kritvita stränder och ett kristallklart azurblått hav. Bli kär i Kuba under denna oförglömliga tur!

Resplan

Dag 1 - 4: Havanna

Välkommen till det mytiska Havanna! Idag börjar äntligen din semester på Kuba. När du landat kommer du att köras till din Casa particular där du spenderar de närmaste tre nätterna. Havanna är en speciell stad vilket du kommer att märka direkt. Färgade antika -och koloniala byggnader kantar gat... Läs mer

Dag 5 - 15: Varadero

På dag 4 av din resa byter du den färgglada kubanska huvudstaden till en helt annan miljö, nämligen en hel del kritvita stränder, ett skimrande hav och slingrande palmer. Möt Varadero - en vacker halvö på norra kusten av Kuba som med all rätt kallas ett paradis. Dina dagar här handlar bara om ... Läs mer

Hotel Ocean Vista Azul
Valfria utflykter!
 • Havana Tropicana Show (Dag 2): Njut av en spektakulär show under den vackra stjärnhimmel! Under föreställningen kommer du att förtrollas av kubansk musik och färgglada dansare. En cocktail (Cuba libre) och snacks ingår. Klädkod: Inga shorts och linnen tillåtna. Varaktighet: 2,5 timmar. Exklusive transfer.
 • Utflykt till Viñales i Pinar del Rio (dag 3): Under denna utflykt åker du till Viñales-dalen, regionen som är känd för tobaksodling. Här möter den subtila lukten av tobak dig från november till juni! Det finns också flera sockerrörsplantager. Under ledning av en engelsktalande guide kommer du att upptäcka detta område och besöka ett tobaksplantage. Utflykten tar hela dagen och inkluderar transfer.
 • Katamaran & snorklingstur (Dag 10): Gå ombord på en katamaran och gör dig redo för en dag på vattnet! Utflykten inkluderar lunch, snacks, drycker och snorklar. Längs vägen, ta en snorklingstur och besök den förtrollade stranden på Cayo Blanco Island, där du kan bada och njuta av paradiset.
 • Á la carte middag på Xanadu Mansion (dag 10): Det bästa sättet att avsluta din semester på Kuba är med en 3-rätters middag på Xanadu Mansion! Ta en plats på den atmosfäriska verandan och njut. Inkluderar en välkomstcocktail, en förrätt, huvud- och efterrätt, en kopp kaffe, ett glas vatten och tre glas vin, läsk eller juice.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Kostnad för Visum
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Liknande erbjudanden
Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 11 år - Dubbelrum 7 nätter
Max 2 vuxna och 1 barn upp till 11 år - Dubbelrum 10 nätter
Max 2 vuxna och 1 barn upp till 11 år - Dubbelrum 14 nätter

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-2 år: Bor gratis
Barn 3-11 år: får 30% rabatt per vistelse
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

2.892 kr - 5.785 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Wifi

Wifi är nästan otillgängligt överallt på Kuba, men tillgängligt på vissa platser

Casa particular i Havanna

Du bor i Havanna i en så kallad "casa particular". Detta är ett typ av kubanskt bed & breakfast där du hyr ett enkelt rum i ett värdhus. Du har alltid tillgång till ett privat rum med badrum. Vid ankomst får du veta vilket boende du har

All-Inclusive i Varadero

- Obegränsad mat och snacks 24 timmar om dygnet
- Obegränsad lokal- och internationell dryck (inkl. alkohol)
- Deltagande i sportaktiviteter
- Användning av två utomhuspooler, jacuzzi, tennisbana, gym, teater, barnklubb och tonårsklubb, vattensporter

Valuta

Kuba har 2 olika valutor, CUC och kubanska peso. Turister får endast använda CUC. Du kan växla euro till CUC på flygplatsen och på banken

OBS! Du kan bara ta ut pengar med VISA eller MASTERCARD kreditkort på Kuba. Andra kort som Maestro accepteras inte

Transfer

Efter ankomsten till flygplatsen fortsätter du till mötesplatsen i ankomsthallen för transfer till Havanna. Mötpunkterna för övriga transfers nämns i resedokumenten.

Transfern från flygplatsen till din casa är privat. Transfern till Varadero och Varadero till flygplatsen är delad (upp till 42 personer)

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Passregler

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet.

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Kuba, kan du behöva ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Havanna/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Kuba kan du behöva vaccinera dig mot Hepatit A och Tyfoid. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Resedokument

5 dagar före avgång kommer du att få exakta flygtider samt ett välkomstdokument. De slutliga resedokumenten med adresserna till casas particulares kommer du att få på plats.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter