Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Nyårsafton i sprakande London

 • Bilsemester
 • London
från 3.839 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Nyår i London med 2, 3 eller 4 nätter på Travelodge London Docklands Hotel med frukost & flyg.

Fira in det nya året på Londons gator och torg - blicka ut över Themsen som sprakar av färg runt tolvslaget samtidigt som Big Ben och alla andra landmärken välkomnar det nya året med öppna armar!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Västerås, Landvetter eller Köpenhamn till London
 • 2, 3 eller 4 nätter på Travelodge London Docklands Hotel
 • Frukost
Nyår i London

Ett nyår i London kan inte bli annat än spektakulärt - föreställ dig ett upplyst London Eye omringat av färgglada fyrverkerier på den svarta nyårshimlen och mängder glada människor som skålar in det nya året. Vid det stora klockslaget samlas båtarna under pariserhjulet på floden Themsen för att se skådespelet från vattnet samtidigt som Big Ben slår ett slag för ett nytt år i rullning. Den första januari går 'New Year Parade' av stapeln som pryds i alla möjliga färger, kostymer och förväntansfulla människor - ett spektakel du absolut inte får missa. Häng med till London och skåla in det nya året med stil!

Travelodge London Docklands Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannien
hotel 1

Hotellet är beläget i hjärtat av pulserande Dockland, i närheten av populära 'Canary Wharf'. Tunnelbanan väntar precis runt hörnet och tar dig i stort sett vart du vill i staden - perfekt för att utforska staden på ett smidigt och enkelt sätt. På hotellet väntar en lounge, en inbjudande hotellbar, gratis Wi-Fi och givetvis frukost varje morgon.

Läs mer
Double room 3

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du bor i ett dubbelrum med stilrena detaljer och faciliteter som TV, skrivbord och ett par stolar, bekväm säng samt ett privat badrum med dusch och toalett.

Nya året i London

 • Ta dig till floden Themsen där du har absolut bästa utsikten över London Eye där de allra flesta nyårsfyrverkerierna sprakar i alla olika färger. Mysigt, vackert & oförglömligt!
 • Ta del av nyårsparaden vid Big Ben under nyårsdagen!
 • Gott nytt år!
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Husdjur

Nej

Mat & dryck

Restaurang samt bar

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter