Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Hyrbil vid fantastiska Cinque Terre

 • Rundresa
 • Italien
från 3.219 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

5 eller 7 nätters rundresa genom Bergamo & Ligurien med frukost, aktiviteter, hyrbil & flyg.

Fem pittoreska byar på rad, med färgglada hus, smala gränder och unik charm, på rad längs med den turkosa, soldränkta liguriska kusten - det är inte konstigt att Cinque Terre är ett av de mest besökta UNESCO-världsarven i Italien. Under resan väntar hyrbil, övernattning i Bergamo & mängder aktiviteter!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta eller Kastrup till Bergamo
 • 1 eller 3 nätter på Starhotels Cristallo Palace i Bergamo
 • 4 nätter på Albergo Dell'Orto i Chiavari
 • Hyrbil
 • Frukost varje morgon
 • 1x 3-rättersmiddagar
 • Besök hos oljeproducent
 • Vinprovning i vinkällare i Cinque Terre
Drömska Cinque Terre & mycket mer

Flyg iväg till förtrollande Ligurien för att upptäcka världsarvet Cinque Terres femhundra år gamla färgglada byar, makalösa vandringsleder och lokala delikatesser. De fem färggranna kustbyarna Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza och Monterosso omges av fantastisk natur, karga klippor och underbar havsutsikt. Med ditt inkluderade Cinque Terre-kort kan du utforska parken i egen takt på valfri dag under resan, använda tågtransfer och fascineras av de historiska byarna. Se fram emot en vinprovning i skuggan av klättrande vinrankor, en svalkande gelato från Gelateria Il Porticciolo i Vernazza och oförglömliga vyerna på vandringen mellan Monterosso och Vernazza!

Resplan

Dag 1 - 3: Startplats Bergamo

Du landar i Bergamo och hämtar upp din hyrbil som sedan tar dig till ditt hotell. Bergamo är en medeltida stad med en modern atmosfär. Denna charmiga stad är en pärla dit många turister inte hittat till än. Ta del av medeltida historia, provsmaka italienska delikatesser och utforska det tradit... Läs mer

Starhotels Cristallo Palace

Dag 4 - 7: Höjdpunkten Cinque Terre

Äntligen framme i Cinque Terre! Här kommer du att ha fullt upp i några dagar. Färggranna husfasader, magisk naturutsikt och anor från medeltiden. Cinque Terre är en pärla mellan havet och bergen som är klassat som ett världsarv av UNESCO. Förutom fantastiska dagar i Cinque Terre ingår även akt... Läs mer

Albergo Dell'Orto
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Starhotels Cristallo Palace turistskatt ca 35 kr per person per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-1 år: får 100% rabatt per vistelse
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Husdjur

Nej

Mat & dryck

Frukost varje morgon

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Från Bergamos flygplats, Orio al Serio Airport (3km), kan du ta en taxi till hotellet alternativt ta buss nr 1 mot Stazione FS, Porta Nuova och Città Alta.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter