• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Hyrbil vid fantastiska Cinque Terre

Rundresa 5 eller 7 nätter Italien

pris per person från 4.089 kr
baserat på 2 personer

5 eller 7 nätters rundresa genom Bergamo & Ligurien med frukost, aktiviteter, hyrbil & flyg.

Fem pittoreska byar på rad, med färgglada hus, smala gränder och unik charm, på rad längs med den turkosa, soldränkta liguriska kusten - det är inte konstigt att Cinque Terre är ett av de mest besökta UNESCO-världsarven i Italien. Under resan väntar hyrbil, övernattning i Bergamo & mängder aktiviteter!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta eller Kastrup till Bergamo
 • 1 eller 3 nätter på Starhotels Cristallo Palace i Bergamo
 • 4 nätter på Albergo Dell'Orto i Chiavari
 • Hyrbil
 • Frukost varje morgon
 • 1x 3-rättersmiddagar
 • Besök hos oljeproducent
 • Vinprovning i vinkällare i Cinque Terre
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Starhotels Cristallo Palace turistskatt ca 35 kr per person per natt
Drömska Cinque Terre & mycket mer

Flyg iväg till förtrollande Ligurien för att upptäcka världsarvet Cinque Terres femhundra år gamla färgglada byar, makalösa vandringsleder och lokala delikatesser. De fem färggranna kustbyarna Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza och Monterosso omges av fantastisk natur, karga klippor och underbar havsutsikt. Med ditt inkluderade Cinque Terre-kort kan du utforska parken i egen takt på valfri dag under resan, använda tågtransfer och fascineras av de historiska byarna. Se fram emot en vinprovning i skuggan av klättrande vinrankor, en svalkande gelato från Gelateria Il Porticciolo i Vernazza och oförglömliga vyerna på vandringen mellan Monterosso och Vernazza!

 1. Dag 1 - 3: Startplats Bergamo

  Du landar i Bergamo och hämtar upp din hyrbil som sedan tar dig till ditt hotell. Bergamo är en medeltida stad med en modern atmosfär. Denna charmiga stad är en pärla dit många turister inte hittat till än. Ta del av medeltida historia, provsmaka italienska delikatesser och utforska det traditionella stadslivet. Efter en eller tre nätter i Bergamo är det dags att bila iväg söderut mot resans höjdpunkt; Cinque Terre!

  Starhotels Cristallo Palace Room

  Starhotels Cristallo Palace

  Hotel Bergamo, Italien

  Hotellet är beläget 5 min med bil från flygplatsen i Bergamo och i närheten finns det bussar som kan ta dig till stadens sevärdheter. Hotellrestaurangen, L’Antica Perosa, fokuserar på fine-dining och serverar klassiska italienska rätter såväl som internationella rätter. I hotellbaren, Perry’s, serveras kaffe och drinkar.

  • +2
  Läs mer
 2. Dag 4 - 7: Höjdpunkten Cinque Terre

  Äntligen framme i Cinque Terre! Här kommer du att ha fullt upp i några dagar. Färggranna husfasader, magisk naturutsikt och anor från medeltiden. Cinque Terre är en pärla mellan havet och bergen som är klassat som ett världsarv av UNESCO. Förutom fantastiska dagar i Cinque Terre ingår även aktiviteter som vinprovning, transfer till Portofino, flera middagar och mycket mer. Kan det bli bättre? Knappast! Ta med din favoritperson och gör er redo för ett italienskt roadtripäventyr!

  Efter en oförglömlig vistelse är det dags att köra tillbaka till Bergamo och returnera hyrbilen. Tack för denna gång, Italien!

  Superior Room

  Albergo Dell'Orto

  Hotel Chiavari, Italien

  Hotellet har ett utmärkt läge i centrala Chiavari, ungefär 150 meter från havet. Hotellet karaktäriseras av sin klassiska byggnad från 30-talet som bland annat huserar restaurang, bar och mer. Njut av lokala delikatesser i restaurangen och det bekväma gångavståndet till det mesta i staden.

  Läs mer

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en VW Polo, Renault Clio eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 2500 €. Beloppet kan variera och beror på typ av bil.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
Välj ett avresesdatum
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-1 år: får 100% rabatt per vistelse

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Husdjur

Nej

Mat & dryck

Frukost varje morgon

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång