• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Utforska Paris klassiska gallerior

Cityresor 2, 3 eller 4 nätter Paris

pris per person från 2.099 kr
baserat på 2 personer

2, 3 eller 4 nätter på boutiquehotellet Hotel Bass med frukost, sightseeingtur med tåg i Montmartre, daglig fika samt flyg.

Montmartre är kanske det vackraste området i Paris - stadsdelen där de stora konstnärerna valde att bosätta sig. Paris är även staden som kryllar av klassiska gallerior - föreställ dig stora gallerior i klassisk tappning med glastak och stora, vackra salar. Ett sightseeingtåg tar dig på en djupare resa genom områdets alla läckerheter. Välkommen till Paris vackraste!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Paris
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Basss Paris
 • Frukost varje morgon
 • Sightseeingtur med tåg i Montmartre
 • Fika varje dag med te, kaffe och kakor kl. 14:00-17:00
Montmartre med utflykt

Vem har inte romantiserat bilden av ett klassiskt Paris? Kärlekens stad har många ansikten, som alla representerar sin egen bild och historia av staden. Någonting många missar är de historiska galleriorna med gigantiska salar, monumentliknande golv och stora konstnärliga fönster i taket. Paris omsusade gallerior daterar hela vägen tillbaka till 1800-talet och många är väl bevarade, vilket ger de en spännande blandning mellan historia och nutid. Strosa runt i våra utvalda gallerior och vila ögat på tidlös konst, mosaikverk, te-rum och köp med pittoreska souvenirer hem. Skrolla ner och inspireras av TravelBirds tips om gallerior i Paris!

Hotel Basss Paris

(30 recensioner)
Hotel Paris, Frankrike
hotel

Hotel Basss ligger i en vacker historisk byggnad mitt i Montmartre, endast 10 minuter till fots från imponerande Sacré-Coeur. Hotellet har inspirerats av 50-talsfilmer och är grafiskt inrett med speciella material, spännande design och en modern känsla. Varje morgon njuter du av en härlig frukostbuffé och på eftermiddagarna omvandlas hotellets lobby till ett paradis för dina smaklökar: Nespresso-kaffe och franska bakverk väntar på dig!

 • +3
Läs mer
Room

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Du bor i ett stilrent och rymligt dubbelrum utrustat med bekväma sängar, TV, ett par stolar för sociala tillfällen och givetvis ett privat badrum med dusch, toalett och en hårtork.

Vilka gallerior ska man besöka?

Här kommer våra absoluta favoritgallerior i kärlekens stad, Paris!

 • Galerie Vivienne - en graciös gallerior med anor från 1873. Interiören stoltserar med polerat trämaterial, stora glasfönster i taket och klassiskt mosaikgolv. Handla böcker eller bara titta på alla fina och påhittiga artiklar.
 • Passage du Grand Cerf - med hela tolv meter i takhöjd är det svårt att inte imponeras. Att promenera genom Passage du Grand Cerf är som en smickrande resa tillbaka i tiden. Fun fact: gallerian syns i den klassiska filmen 'Zazie Dans le Metro', vilket talar för sig själv.
 • Passage Bourg-I'Abbé - här är entrén en av huvudattraktionerna. Två majestätiska statyer som representerar handel och industri välkomnar dig in genom de mytomspunna dörrarna. Fun fact: ibland hålls konserter i källaren!
 • Galerie Choiseul - en lite mindre galleria men som verkligen sätter ord på uttrycket "historiens vingslag". Här kan man lätt föreställa sig att parisarna flanerade under sina ärenden. Och här står du idag, häftigt!
 • Passage du Caire - Paris längsta galleria på hela 370 meter.
 • OBS! Erbjudandet inkluderar även en sightseeingtåg med tåg i Montmartre - info följer nedan...
Sightseeingtåg i Montmartre

Erbjudandet inkluderar en sightseeingtur med tåg genom bedårande Montmartre. Turen varar i ungefär 40 minuter och tar dig genom Montmartre, förbi kvarlämningar från Picasso, Van Gogh, förbi Moulin Rouge och Sacre Coeur. Ett unikt sätt att få en djupare inblick av Montmartres makalösa och minst sagt konstnärliga charm.

Tåget avgår ungefär 6 minuter promenad från hotellet, närmare bestämt vid 'Place Blanche' och avslutas vid Place du Tertre - cirka 8 minuter promenad från hotellet.

Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-30 kr per person och natt i Paris, som betalas på plats)
 • Turistskatt ca 17 kr per person per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-17 år: betalar 39 kr per vistelse
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Husdjur

Nej

Mat & dryck

Snackbar

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Hotellet är beläget i mysiga Montmartre vid Place des Abbesses och endast 10 minuter till fots från Sacré-Coeur-basilikan. Närmaste tunnelbanestationerna är Blanche och Abbesses. Du tar dig smidigt till hotellet med allmän transport från alla flygplatser.