Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Den eviga stadens eviga charm

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Rom
från 2.869 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Hedra Rom med ett besök: boende på Hotel Savoy inkl. frukost samt flyg.

Rom byggdes lyckligtvis inte på en dag. När du får möjlighet att gå runt på de mest attraktiva torgen i den mest romantiska staden i världen, är varje steg en resa tillbaka i tiden. Ta ett stopp vid barockkyrkor fulla av påkostade utsmyckningar från antiken. Utgå från ditt hotell till fots och finn Roms många sevärdheter inom nära räckhåll.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Kastrup eller Landvetter till Rom
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Savoy
 • Frukost
Roma, ti amo!

Rom, du vackra stad! En hyllningslåt till den eviga staden skulle enkelt kunna skrivas. Ta en titt på Forum Romanums ruiner, vandra på kullerstensgatorna med en god gelato i handen- glassbarer finns runt varje hörn. Känner du plötsligt en gudomlig närvaro? Det kan vara de gamla romerska gudarna från Pantheon, Rom är nämligen också en stad full med kyrkor och endast fasaderna är något du kan fästa blicken på i timmar. Titta upp på de underbara takmålningarna som är rena mästerverk och förundras av varje steg.

Hotel Savoy Rome

 • Hotell
 • Rom, Italien
Savoy Hotel Rome

Detta eleganta hotell ligger i ett historiskt palats, bara 5 minuters promenad från tunnelbanestationen och 9 minuters promenad från Villa Borghese. Du är nära flera av Roms världsberömda sevärdheter. Börja dagen med hotellets frukostbuffé och du kan även njuta av hotellets bar och medelhavsrestaurang med panoramautsikt, samt ett café och en takterrass med unik utsikt över staden.

 • +3
Läs mer
Savoy Hotel Rome – Room

Dubbelrum

Alla rum är individuellt inredda i klassisk stil och erbjuder plattskärms-TV med satellitkanaler och minibar. Rummen är utrustade med bekväma sängar och privata badrum. Rumsservice finns tillgänglig.

Travelbird tipsar!

Rom är verkligen en stad full av populära sevärdheter och det finns alltid något att se eller göra. Fontana di Trevi, Pantheon, Colosseum, Vatikanen och Castel Sant Angelo, bara för att nämna några, är alla värda ett besök. Några mer specifika tips är:

 • Shoppa mat och vin i Eataly, ett fem våningar stort matköpcentrum. Här kan man även prova maten eller några av italiens fantastiska ingredienser.
 • Området Trastevere är ett måste i Rom. Här finns något för gammal som ung, för den hungriga som för den törstige.
 • Villa Borghese är en vacker park i Rom som passar perfekt för en picknick i solen under vår- och sommardagarna. Beskåda de vackra byggnaderna, besök museet eller hyr en båt och ro runt.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt ca 60 kr per person per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 vuxna och 1 barn upp till 7 år - Dubbelrum
Min 3 personer och max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till -1 år - 3-bäddsrum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-7 år: får 100% rabatt per natt
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Husdjur

Husdjur är inte tillåtna

Mat & dryck

Hotellet erbjuder frukost

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter