Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår
 • Aktivitet inkluderad

Budapest, huvudstaden av termalbad

 • Wellness
 • Budapest
8 omdömen
från 2.339 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Njut av boende & frukost på Danubius Hotel Gellért med tillgång till kända Gellért och Széchenyis termalbad samt transfer.

Paradiset eller ska vi säga spaparadiset Budapest välkomnar dig för en vårdande getaway med inträde till stadens mest renommerade termalbad Gellért och Széchenyi. Förutom två avkopplande besök på dessa termalbad ingår även frukost på hotellet som gör dig redo för att utforska Budapest alla guldkorn.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Malmö, Stockholm Skavsta till Budapest
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • Frukost
 • Inträde till Gellerth spa + 50% rabatt på 2:a inträdet
 • Ett inträde till termalbadet Széchenyi inkl. skåp
Budapest och spakulturen

Östs Paris, Donaus pärla eller Spastaden - kärt barn har många namn. Länge har Budapest varit ett populärt resmål dit många åker just för det fantastiska utbudet av termalbad. Under staden finns stora depåer av varmt källvatten som sedan romartiden, och till och med innan det, har använts för bland annat att bada i på grund av dess hälsobringande effekter. På 1500-talet satte den ottomanska kulturen sin prägel på badhusen. Sedan dess har Budapest fortsatt att vara staden känd för dess välgörande termalbad och de är minst lika populära bland lokalbefolkningen som har en mycket stark badkultur.

Danubius Gellért Hotel

 • Hotell
 • Budapest, Ungern
Danubius Gellert - Terrace

Hotellet är centralt och vackert beläget vid Donaus strand, vid foten av Gellért-berget. Denna imponerande jugendbyggnad med anor från år 1918 stoltserar med massor av karaktär, vackra dekorationer och stora, ljusa korridorer. Hotellet är inhyst i samma byggnad som kända Gellért Spa, en av stadens vackraste spaanläggningar med elegant dekor.

Från hotellets panoramarestaurang och från terassen öppnar sig en magnifik utsikt över floden. Här kan du njuta av utsökta ungerska specialiteter och goda viner. Den nya metrolinjen stannar precis utanför hotellet och på 10 minuter kan du promenera över bron till Budapests shoppinggator.

 • +4
Läs mer
Danubius room

Dubbelrum standard

Hotellets traditionellt inredda standardrum är utrustade med telefon, minibar (mot avgift) och badrum med hårtork och toalettartiklar finns på rummet.

Danubius Gellert - superior room

Dubbelrum superior

Hotellets traditionellt inredda superiorrum är utrustade med telefon, minibar (mot avgift) och badrum med hårtork samt toalettartiklar.

TravelBird tipsar!
Se karta
 • Sightseeing & shopping

  Kombinera dessa härliga sysslor med en promenad över den största marknadsgatan och sedan över den vackra Szabadságbron som ligger i slutet av marknaden.

  Marknad Központi Vásárcsarnok Marknad
 • Lokala varor

  På den här trevliga marknaden kan du smaka på lokala specialiteter och köpa egenproducerade råvaror långt bort från turiststråken.

  Marknad Rákóczi tér Marknad
 • Tid för frukost

  Efter en frukost på en klassik mjölkbar är du definitivt redo för dagen. Rejäl, god mat till ett bra pris - vad mer kan man önska?

  Restaurang Cserpes Tejivó Restaurang

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Guide till termalbaden

Gellértbadet öppnade 1918 och var inrett i pampig Art Nouveau-stil, konstnärliga mosaikdekorationer, färgat glas och skulpturer. Idag bär lokalerna fortfarande en del utsmyckningar från förr och är ansett som en av de vackraste baden i staden. Széchenyi är nog snäppet populärare och har det största utbudet av olika typer av bad. Det är beläget i Budapests stadspark och byggnaden är i storslagen nybarock stil och slog upp sina portar 1913.

Budapest anses generellt vara väldigt prisvärt när det kommer till mat och annat även spabehandlingarna. Passa på att köpa till en behandling under dina besök på termalbaden.
En bra idé är att packa ner badskor eller flipflops då golven kan vara hala.
Det går bra att hyra handduk på plats så slipper du bära runt en fuktig handduk när du utforskar staden.

Under vissa dagar kommer några av poolerna vara stängda:
Termalpool 40 C °: 22/5-25/5
Termalpool 36 C °: 28/5-1/6
Pool för kvinnor 35 C °: 4/6-6/6
Pool för kvinnor 38 C °: 11/6-15/6

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt ca 14 kr per person per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer - Dubbelrum standard
Max 3 personer - Dubbelrum superior

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Hotellet är centralt beläget vid Donaus strand och ligger intill den nya metrolinjen M4 som tar dig snabbt runt staden. Med din inkluderade transfer reser du smidigt mellan flygplats och hotell (resan tar ca 40 minuter).

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter