Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Stad & strand i magiska Brasilien

 • Rundresa
 • 8 eller 9 nätter
 • Brasilien
från 12.079 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Den perfekta kombinationen av stad & strand i Brasilien: Bo 7 nätter på 2 olika hotell, inkl. frukost, flyg & transfer.

Mångsidiga Brasilien är ett drömresmål i Sydamerika! Ett land med vacker natur, himmelska stränder, läckra rytmer och dans - att resa runt i Brasilien är en fest! På denna resa besöker du den lyckliga staden Rio de Janeiro med bland annat Copacabana och den ikoniska Kristus-statyn som vakar över staden från toppen av berget. Staden kommer att charma, överraska och imponera på dig! Dessutom får du på denna resa den bästa kombinationen av stad och strand. Inte långt från Rio de Janeiro ligger Búzios -en idyllisk halvö med fantastiska stränder. Här har du det perfekta stället att koppla av på efter en stadsvistelse med många intryck. Låt dig bli förtrollad av Brasiliens oemotståndliga charm!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup, Landvetter eller Arlanda till Rio de Janeiro (rutten kan innehålla mellanlandningar, vänligen se detaljer i bokningsprocessen stag 3)
 • All transfer i grupp
 • 7 nätter på 2 olika hotell (se detaljer i resplanen nedan, visas som 8 eller 9 nätter i kalendern beroende på flygtider)
 • Frukost
 • 3-timmars cykeltur i Rio de Janeiro (dag 2)
Tillval
 • Heldagsutflykt i Rio de Janeiro
 • Båttur till Arraial do Cabo
Brasilien

Sydamerikas största land, världens största kaffeproducent och världens vackraste stränder. Brasilien är ett land med många största och bästa! Åk med på en resa i ett av världens mest natursköna, mest mångsidiga och livligaste länder. Bli förförd av sambarytmer på gatorna och musik runt varje hörn i en storstad full av liv, färg och historia. Nämnde vi paradisstränderna? Med den perfekta kombinationen av staden Rio de Janeiro och stränderna i Búzios får du uppleva lite av allt fantastiskt som landet har att erbjuda.

Resplan

Dag 1 - 3: Rio de Janeiro

Nyp dig i armen... ja du är verkligen i Rio de Janeiro! Välkommen till denna livliga, brasilianska stad som väntar på dig med många fantastiska höjdpunkter. Vid ankomst på flygplatsen står transfern och väntar på dig för att sedan ta med dig till ditt första hotell. Väl framme kan du vila lite... Läs mer

Mirador Rio Copacabana Hotel  eller liknande

Dag 4 - 8: Búzios

Idag börjar resan med buss till Búzios. Du anländer till hotellet på eftermiddagen och här kan du njuta av ett dopp i poolen eller de inbjudande vågorna som ligger i närheten. Halvön Búzios kan gott och väl kallas för paradiset på jorden med sina silkeslena sandstränder (tjugo totalt) och lekf... Läs mer

Pousada Barlavento - Village de Búzios  eller liknande
Valbara utflykter!

 • Stadsutflykt i Rio de Janeiro: En guidad tur runt om i staden är det bästa sättet att utforska en plats på. Utflykten börjar mellan kl. 8:00 och 9:00. Du kommer sedan bland annat att besöka sockertoppen med linbanan och Corcovado-berget med den världsberömda Kristusstatyn. Lunch ingår och turen varar till ca kl. 17:00.
 • Båtresa till Arraial do Cabo: Upptäck Brasiliens pärlvita stränder på en båttur. Från båten ser du några av de vackraste stränderna i landet och längs vägen görs stopp för simning eller snorkling. Lunch ingår och båtturen varar i ca 4 timmar, från kl.10:00. Transport ingår.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-1 år: Bor gratis
Barn 2-11 år: får 40% rabatt per vistelse
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Baserat på minst 2 fullt betalande personer:
tredje resenären och uppåt: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Brasilien, behöver du vanligtvis inte ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Brasilia/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Brasilien kan du behöva vaccinera dig mot Gula febern, Malaria samt Hepatit A och B. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter