Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Roadtrip genom fantastiska Algarve

 • Rundresa
 • Portugal
från 6.359 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Magisk rundresa i Algarve: Boende i 7 eller 10 nätter på 3 olika hotell inkl. frukost, hyrbil samt flyg.

Algarve är överlägset en av världens vackraste kustregioner. Ett förtrollande landskap av gyllene stränder, karakteristiska klippor och ett hav så azurblå att du nästan inte tror det. Under denna rundresa kommer du att kunna utforska hela denna syd-portugisiska pärla. Kör förbi pittoreska byar fulla av intressanta kulturarv och smaka på det läckra portugisiska köket. Vi har redan arrangerat dina tre boenden, en hyrbil och flyg tur och retur, så luta dig tillbaka och njut av Portugals finaste och mest välkomnande region!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn till Faro
 • 3 eller 4 nätter på Balaia Plaza Cheerfulway
 • 2 eller 3 nätter på Carvi Beach
 • 2 eller 3 nätter på Hotel Vila Galé Albacora
 • Frukost
 • Hyrbil
Algarve - ett verkligt vykort

Endast några timmars flygresa bort hittar du en region som ger dig känslan av att du befinner dig i ett vykort. Välkommen till paradiset Algarve! Med ett milt medelhavsklimat och solsken under alla årstider är det inte konstigt att resenärer älskar att besöka denna vackra del av världen året runt. Detta är regionen som kombinerar några av Europas mest imponerande stränder, kulinariska skatter och de sötaste byarna. Oavsett om du letar efter kultur, natur, historia, arkitektur eller gastronomi kommer du efter denna semester ha Algarve nära hjärtat!

Resplan

Dag 1 - 3: Albufeira och dess omgivning

Välkommen till Portugal! Efter att du landat hämtar du din hyrbil - din bästa vän under semestern - och kör till ditt första hotell. Här kommer du att stanna i 3 nätter om du har bokat en 7-nättersresa eller 4 nätter om du har valt en 10-nättersresa. Ditt första stopp på resan ligger mitt i de... Läs mer

Balaia Plaza Hotel Apartamento

Dag 4 & 5: Lagos och dess omgivning

Efter en god frukost är det dags att köra vidare västerut till ditt nästa hotell där du spenderar de närmaste 2 nätterna (eller 3 nätter om du har valt en resa på totalt 10 nätter). Längs vägen kan du imponeras av det fantastiska naturlandskapet som gör denna region så speciell. Du passerar ge... Läs mer

Carvi Beach Hotel Algarve

Dag 6 & 7: Tavira och dess omgivning

Under resans sista dagar kör du vidare österut mot ditt tredje hotell. Här bor du i 2 nätter (3 nätter om du har bokat en resa på 10 nätter). Du kommer definitivt vilja besöka den pittoreska strandstaden Tavira med sin färgglada och charmiga gamla stad. Promenera genom den historiska stadskärn... Läs mer

Hotel Vila Galé Albacora
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Rabatten beror på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Parkering

Balaia Plaza: Gratis allmän parkering finns
Carvi Beach: Finns ingen parkering vid hotellet. Däremot finns det allmänna parkeringsplatser nära hotellet. De är dock begränsade och hotellet kan inte garantera att det finns plats.
Hotel Vila Galé Albacora: Parkering finns mot avgift.

Plats

Detta hotell ligger 3 km från centrala Tavira och 300 meter från stranden. Faro flygplats ligger ca 45 km bort.

Vilabranca Apartments ligger 1,5 km från Porto do Mos Beach och Lagos slott, omgivet av affärer, restauranger och barer.

Lägenheterna ligger på en klippa med utsikt över Atlanten. Du är nära stranden i Santa Eulalia, 5 km från staden Albufeira och 33 km från Faro flygplats.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter