Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår

Historiska Gdansk med unikt hotell

 • Cityresor
 • Gdańsk
från 3.799 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

En weekend i fantastiska Gdansk med boende på unika hotellet Craft Beer Central Hotel samt frukost och privat transfer.

Polens bedårande huvudstad är en stormig historia. I århundraden har Gdansk präglats av seglare och rika köpmän och tack vare sin händelserika historia har staden kunnat behålla sin karaktäristiska atmosfär. Gdańsk lever upp med sina färgglada hus, röda tegelkyrkor och vackra Gamla Stan. Det finns också gott om öl och bryggerier i Gdańsk samt ett stort utbud för shoppingälskaren. Som pricken över i:et ligger ditt boende nära de bästa och största köpcentrumen i staden för att få ut det bästa av din shoppingupplevelse.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Köpenhamn, Göteborg, Malmö, Stockholm Skavsta, Växjö till Gdańsk
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotellet
 • Frukost
Gdańsk

Gdańsk tar med dig till sina atmosfäriska gränder och den gamla Hansa-atmosfären. Utforska Gamla Stans hantverksbutiker, njut av lokal öl och polska delikatesser på stadens terasser och shoppa loss i dess stora köpcentrum. I Gamla stan finns världens största tegelkyrka, Mariakyrkan, som förutom sin storlek imponerar med sin spektakulära klocka och fantastiska torn. Besök National Maritime Museum som anses vara en av Gdansks finaste platser samt Muzeum Bursztynu som är känt för sin bärnsten och dess historia.

Craft Beer Central Hotel

 • Hotel
 • Gdańsk, Polen
Craft Beer Central Hotel - Bar/Restaurant/Brewery

Den här gången kommer du att uppleva något unikt i Gdańsk, eftersom du hittar historisk elegans, moderna faciliteter och en livlig atmosfär på ölbaren. Den historiska hotellbyggnaden har en gång fungerat som en kommunistisk epoklinik, som sedan dess har blivit renoverad och är idag extravagant hotell. Hotellet har bevarat det ursprungliga utseendet och storleken på byggnaden. Hotellet ligger i Gdansks gamla stad, nära centralstationen, vilket gör det enkelt och snabbt att nå alla stadens sevärdheter. På första våningen hittar du hotellets eget ölbryggeri, PG4, uppkallat efter hotellets läge. På Craft Beer Central Hotel kan du njuta av goda middagar med öltema. Hotellet erbjuder gratis frukost och gratis WiFi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Läs mer
Craft Beer Central Hotel - Stout

Dubbelrum

3 vuxna per rum

Dubbelrummen är belägna på hotellets vind och har utsikt över Gdansks atmosfäriska Gamla stan. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, te- och kaffefaciliteter, TV, skrivbord, och minibar (mot avgift). Badrummen har dusch samt hårtork.

Craft Beer Central Hotel - Pils

Enkelrum

1 vuxen per rum

Enkelrummen har högt i tak och är ljust inredda med luftkonditionering, te- och kaffefaciliteter, TV, skrivbord och minibar (mot avgift). Badrummen har dusch samt hårtork.

TravelBird tipsar!
Se karta
 • Gdansk genom tiderna

  Gdansk är en stad som har en rik historia och om du besöker Gdansk Historical Museum får du veta allt om Gdansks fascinerande förflutna. Detta museum ligger i det historiska rådhuset, här hittar du också Gdansks högsta torn på 81,5 meter.

  Museum Gdansk Historical Museum Museum
 • Gatan Długa

  Gatan Długa är känd för att vara en av de vackraste gatorna i Gdansk och kanske även i Polen. Gatan kallas också för polska Amsterdam på grund av sin arkitektoniska stil då det påminner om 1700-talets kanalhus.

  Sevärdhet Długa Sevärdhet
 • Saluhall (Hala Targowa Kupcow Dominikanskich)

  Marknadshallen ligger i en historisk järnvägsstation och smyckad med smidesjärn och glasstak. Här hittar du ett överväldigande urval av bakverk, kakor, ostar, frukt, grönsaker, kött och färsk fisk på nedre våningen. Här kan du uppfylla dina polska matdrömmar.

  Marknad Hala Targowa Marknad

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer - Dubbelrum
Max 1 person - Enkelrum

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter