Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Supercentralt hotell i Rom

 • Cityresor
 • Rom
från 5.749 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

2, 3, 4 eller 5 nätter i Rom på Hotel Trevi inkl. frukost & flyg t/r.

Mitt i ljuvliga Rom ligger resans boende med några av Roms måsten alldeles runt hörnet. Förutsättningarna för en fantastisk semester har aldrig sett bättre ut! Ta del av den passionerade och varma atmosfären som är Italien och vandra längs de mysiga gatorna som är fulla av historia och spännande sevärdheter.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Rom
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Trevi
 • Frukost
Förälska dig i Rom

Glädje och njutning är något som italienarna är experter på och det speglas i maten och vinet som definierar landet. I Rom finner man alla verktyg för att leva som lokalbefolkningen på bästa sätt. Besök Trastevere- den medeltida stadsdelen där allt händer! Här finns mat i mängder, välsmakande vin, eleganta piazzas och ett levande uteliv. Promenera runt i Roms vackra parker och hyr en båt i Villa Borghese för en rogivande eftermiddag i denna annars livliga stad. Passera Roms sevärdheter såsom Fontana di Trevi, spanska trappan och Colosseum och förundras av det gamla Rom och dess storhetstid på Roman Forum.

Hotel Trevi

 • Hotell
 • Rom, Italien
Restaurant

Hotellet är beläget i centrala Rom vilket ger dig utmärkta chanser att utforska stadens alla sevärdheter utan bekymmer på nära håll. Förutom ett formidabelt läge väntar ett genomgående fräscht hotell med vänlig personal och en stor takterass.

 • +2
Läs mer
Room

Dubbelrum Standard

Du bor i ett stilrent dubbelrum utrustat med luftkonditionering, privat badrum med dusch och toalett samt säng.

Tips för en ännu härligare vistelse

 • Vandra runt eller ta en picknick i gräset i några av Roms blomstrande parker. Exempelvis Villa Doria Pamphili och Villa Borghese för att nämna några värda att se.
 • Förutom de uppenbara sevärdheterna Fontana di Trevi, spanska trappan, Vatikanen och Colosseum rekommenderas varmt även Castel San't Angelo, Roman Forum samt unika Pantheon som tidigare var ett romerskt tempel och idag en kyrka.
 • Pigneto är Roms tidigare arbetarklasskvarter och är idag en av stadens mest populära och trendiga kvarter. Stadsdelen är känt för sina restauranger, barer och nattliv.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt ca 40 kr per person per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-2 år: Bor gratis
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Generell rabatt

Baserat på minst 2 fullt betalande personer:
tredje resenären och uppåt: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter