Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Upptäck Portugals städer med hyrbil

 • Rundresa
 • Portugal
från 8.939 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

7 nätters rundresa i Lissabon, Coimbra, Porto & Aveiro med frukost, hyrbil & flyg.

Upptäck några av Portugals allra vackraste städer som Lissabon, Coimbra, Porto & uppstickaren Aveiro. Susa till nya vyer med hyrbilen och låt det strålande vädret sätta guldkant på resan.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r till Lissabon (du hittar tillgängliga flygplatser i bokningskalendern)
 • 7 nätters rundresa (se resplanen för mer information)
 • Frukost varje morgon
 • Hyrbil under hela vistelsen
Resplan

Dag 1 & 2: Lissabon

Du börjar din semester med två nätter i Lissabon. Vid ankomsten vid flygplatsen är det dags att hämta din bil och sedan köra dig till ditt första hotell. Nu väntar den portugisiska huvudstaden redo för dig att upptäckas!

Lissabon är en historisk stad som charmar med färgglada hus, slin... Läs mer

Hotel Travel Park Lisboa

Dag 3: Coimbra

Nästa destination är historiska Coimbra vars fascinerande historia och kultur gör staden väl värd ett besök och med hyrbilen har du ju all möjlighet att upptäcka omgivningarna. Coimbra var Portugals huvudstad under medeltiden och innan det var det ett romerskt samhälle med akvedukt och kryptor... Läs mer

Hotel Oslo Coimbra

Dag 4 & 5: Porto

Dags för två nätter i pittoreska Porto, som en av Europas äldsta och mest charmerande städer. Porto ger dig inblick i en svunnen tid när man går längs kullerstensgatorna och bland stadens vackra arkitektur, små affärer, imponerande kyrkor och mysiga kaféer.

Det finns också många möjli... Läs mer

Hotel Premium Porto Downtown

Dag 6: Aveiro

Nästa destination är staden Aveiro. På vägen kan du stanna till i Figueira da Foz, där du kan ta ett par timmar vid stadens strand och njuta av den avslappnade kustatmosfären. Roadtrip när den är som bäst!

Väl framme i staden Aveiro checkar du in på resans andra hotell, och denna stad ... Läs mer

Veneza Hotel

Dag 7 & 8: Slutstation: Lissabon

Resans sista natt spenderas i ljuvliga Lissabon. Utforska några av de saker du inte gjorde de första dagarna, det finns trots allt mer att göra i denna underbara huvudstad. Besök LX Factory som idag är ett kulturellt mecka med kaféer, restauranger, trendiga butiker och gallerier. Eller kanske ... Läs mer

Hotel Travel Park Lisboa
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Parkeringsavgifter
 • Turistskatt i Lissabon gäller endast för resenärer över 13 år och kostar ca 10-15 SEK per person per natt, som betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-12 år: får 100% rabatt per natt
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Du hittar ditt hotell 100 meter från tunnelbanestationen Anjos, i östra delen av Lissabon. Härifrån är det smidigt att ta sig runt staden med kollektivtrafik.

Hotellet ligger centralt i Porto 800 meter från Aliados Avenue, 300 meter från Porto Colisseum & 650 meter från tågstationen Sao Bento.


Hotel Premium Porto Downtown
Av. Rodrigues de Freitas, 427
4000-423 Porto
Portugal

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter