Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Tåg ingår

Tjeckiska skönheter: Prag & Pilsen

 • Rundresa
 • Tjeckien
från 3.469 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev det bästa av Tjeckien genom en dubbelresa till Prag & Pilsen med tågbiljetter och mycket mer.

Mot våren i Prag! I den tjeckiska huvudstaden hinner du med både kulturell sightseeing och välbehövlig avkoppling. Tjeckisk öl, arkitektur eller imponerande historia? Resan inkluderar även tågbiljetter och hotellnätter i Pilsen, som myntade uttrycket 'Pilsner'. Staden står även för mycket mer, men det läser du längre ner!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Prag
 • 5 eller 7 nätter på två olika hotell i Prag & Pilsen
 • Frukost varje morgon
 • Tåg t/r mellan Prag - Pilsen
 • Välkomstdrink i Prag
 • Kaffe och kaka i Pilsen
 • Bryggeri-tur på Pilsner Urquell brewery i Pilsen
 • Tillgång till fitness i Pilsen
Resplan

Dag 1 & 2: Guldskimrande Prag

Resan börjar när du landar i den tjeckiska huvudstaden som bjuder på en majestätisk upplevelse med ståtliga byggnader, barockpalats, kyrkor och krumelurer som berättar om stadens fornstora dagar. Inte svårt att förstå varför Prags historiska stadskärna uppmärksammades av UNESCO! Prags gator vi... Läs mer

OCCIDENTAL PRAGUE WILSON

Dag 3 - 5: Citatmaskinen Pilsen

Välkommen till nästa destination under resan, Pilsen! Pilsen är bland Tjeckiens största städer och utnämndes så sent som 2015 till Europas kulturhuvudstad - staden kryllar av mysiga smala gator, vackra kyrkor samtidigt som du njuter av Tjeckiska mat och fikaspecialiteter för en billig peng. Pi... Läs mer

Vienna House Easy Angelo Pilsen

Dag 6 & 7: Tillbaka till Prag!

Hann du inte utforska allt du ville i Prag? Här kommer en ny chans! Efter äventyret i Pilsen tar tåget dig tillbaka till pittoreska Prag, som ligger framför dina fötter under två nätter. Sväng förbi astronomiska klockan, njut av en långsittning på en av Prags omtalade restauranger och smaka av... Läs mer

OCCIDENTAL PRAGUE WILSON

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer från flygplatsen
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Tågbiljetter

Erbjudandet inkluderar tågbiljetter t/r mellan Prag & Pilsen. Biljetter erhålles efter bokning

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Hotellet ligger ca 27 km från flygplatsen i Prag, vilket tar ca 20-30 min med bil.

Hotellet är beläget i den centrala delen av staden, nära sevärdheter och attraktioner. Den närmaste tågstationen ligger bara ett par minuter bort till fots. Med din inkluderade privata transfer reser du smidigt mellan Prags flygplats och hotellet (ca 90 km enkelväg).

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter