Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Bilsemester längs Amalfikusten

 • Rundresa
 • Italien
från 5.099 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev en bilsemester på Amalfikusten & Neapel med 7 nätter på 3 olika hotell inkl. frukost, välkomstdrinkar, hyrbil & flyg.

Unna dig själv en unik roadtrip från pizzans hemstad Neapel till natursköna Amalfikustens pittoreska bergsbyar och fantastiska havsutsikt. Njut av stadsbrus, ljuvliga stränder, rustika italienska restauranger och enastående kustlandskap. Ta även tillfället i akt och på en dagsutflykt till Pompeii när du är här!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta eller Kastrup till Neapel
 • 7 nätter på 3 olika hotell (se resplan för mer information)
 • Frukost
 • 2x välkomstdrink
 • Hyrbil
Bila på Amalfi

Amalfikusten är en av Italiens mest fantastiska platser - en oemotståndlig kustremsa med ett mytiskt lugn över sig. Höga berg som nuddar molnen följs tätt av djupa dalar ända ner till kärleksfulla badvikar, där Medelhavet väntar med ett ingivande lugn.

Med erbjudandet upplever du Amalfikusten med din egna hyrbil, ett resealternativ som låter dig uppleva denna plats på allra bästa sätt. Resan bjuder även på en 3-rättersmiddag, långa frukostar, ett besök till pizzans hemstad Neapel och hela vägen till orörda byar uppe på höjden. Välkommen till världsarvet Amalfi!

Resplan

Dag 1 & 2: Historiska & kulinariska Neapel

Din fängslande italienska roadtrip börjar med en av världens äldsta oavbrutet bebodda städer: Neapel! Stadens historiska centrum är inget mindre än ett UNESCO-världsarv med otaliga kyrkor, palats, piazzor och färggranna hus. Neapel beaktas även som Italiens gastronomiska hjärta, så passa på at... Läs mer

Hotel Ferdinando II

Dag 3 & 4: Medeltida bergsbyn Scala vid Amalfikusten

Den lilla byn Scala ligger uppe på ett berg 400 meter över havet och treos vara Amalfikusten äldsta kommun. Scala är känt för sina många kastanjeträd som odlas på berget och varje år fyller ett antal festivaler byn största torg. UNESCO har betonat Amalfikustens betydelse genom att förklara he... Läs mer

Zi'Ntonio

Dag 5 - 7: Kustorten Castellammare di Stabia vid Amalfikusten

Dags att koppla av med stiligt boende nära havet i Castellammare di Stabia. Njut av de vackra vyerna, vandra längs de pittoreska stenstränderna och bada i det kristallklara vattnet! Under din vistelse här kan du även ta en tur till den vackra närliggande staden Sorrento (ca 16 km ifrån). Stade... Läs mer

Relais Manfredi
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuella parkeringsavgifter
 • Hotel Ferdinando II Napoli turistskat ca. 30 kr per person per natt
 • Hotel Zi' Ntonio turistskat ca. 15 kr per person per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 2 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Hotellet ligger i, Scala, 10 minuter med bil från kusten. Från Neapel tar det ca 1,5 timmar att köra till hotellet. Till Rom tar det ca 3,5 timmar.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter