Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Roadtrip bland Andalusiens skatter

 • Rundresa
 • 7 nätter
 • Spanien
från 10.069 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Förtrollas av Malaga, Sevilla & Granada under en rundresa med hyrbil i Andalusien. Du bor på tre olika hotell med långa frukost & vandringsturer.

Blir du också lockad av tanken på södra Spanien? Gillar du moriska palats, en levande kultur och ett vackert landskap? Med en hyrbil har du den fantastiska möjligheten att upptäcka vackra Andalusien på bästa sätt! Gör dig redo för en resa där du får beskåda den typiska arkitekturen, strosa längs Costa del Sols många stränder och njuta av alla vackra utsikter. Naturligtvis kan du också frossa i tapas på en terrass med solens varma strålar i ansiktet. Beställ in ett till glas sangria, lyssna på flamenco-musik och njut av din semester!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Stockholm Skavsta till Málaga
 • 2+1 natt på Hotel MS Maestranza**** i Malaga (2 första nätterna samt sista natten)
 • 2 nätter på Hotel Las Casas de la Juderia i Sevilla
 • 2 nätter på Hotel Macia Real de la Alhambra i Granada
 • Frukost
 • Hyrbil
 • Välkomstdrink på Hotel Macia Real de la Alhambra i Granada
 • Vandringstur på engelska från Hotel Maciá Real Alhambra i Granada
 • 15 % rabatt på parkering vid Hotel Maciá Real Alhambra i Granada
Resplan

Dag 1 & 2: Historia & konst i Malaga

¡Hola Andalucía! ... och välkommen till Malaga! Du anländer till Malagas flygplats där du hämtar ut din hyrbil. Här får du omedelbart känna solens strålar och namnet på kusten, Costa del Sol, lämpar sig väl. Det finns några måsten som du inte bör missa under din vistelse i Malaga. Besök Alcaza... Läs mer

Hotel MS Maestranza

Dag 3 & 4: Flamencodans & slott i Sevilla

På dag 3 säger du adiós till Malaga för att sedan köra vidare mot Sevilla. Sevilla erövrades av morerna år 712 - precis som många städer i södra Spanien vid den tiden. Morerna kördes så småningom ut men deras inflytande fortsatte att vara synligt. Detta kan du exempelvis se i det kungliga slot... Läs mer

Hotel Las Casas de La Judería

Dag 5 & 6: Morisk prakt i Granada

Nästa stopp på denna härliga rundresa är Granada. Staden ligger vid foten av bergskedjan Sierra Nevada och även i denna stad kan du tydligt se kvarlevorna av ett moriskt styre. Staden har exempelvis en Gamla stad med en morisk stadsplanering. I Granada hittar du också en av de mest kända monum... Läs mer

Grupo Macià Hoteles

Dag 7 & 8: Tillbaka till Malaga

På dag 7 är det dags att köra tillbaka till Malaga. Var det något på din lista som du inte hade tid för under första stoppet har du möjlighet att ta igen det nu.
Besök Malagas domkyrka eller Plaza del Obispo de Málaga och promenera längs hamnen.
Visste du att invånarna i Málaga iblan... Läs mer

Hotel MS Maestranza

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Opel Corsa, Honda Jazz eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 personer per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Generell rabatt

Baserat på minst 2 fullt betalande personer:
tredje resenären och uppåt: får 15% rabatt per natt

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Hotel Patio de la Alameda ligger i centrala Sevilla, ca 1 km från sevärdheter som Giralda och Reales Alcázares.

Adress
Hotel Macia de la Alhambra
Mirador Del Genil 2
Genil, 18008 Granada
Spanien

Hotellet ligger 100 meter från stranden Malagueta Beach, 100 meter från centrala Pompidou samt ungefär 10 minute promenad från Picasso-museet. Flygplatsen ligger cirka 20 minuter bilfärd från hotellet.

Hotel MS Maestranza****
Avenida Cánovas del Castillo, 1
Malaga Centro, 29016 Málaga
Spanien

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter