Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår
 • Aktivitet inkluderad

Prag, slottsvandring & Karlsbron

 • Cityresor
 • Prag
från 2.699 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev Prags fantastiska kulturutbud: bo på centralt hotell inkl. frukost, vandringstur i Pragborgen, flyg & transfer.

En resa till Prag gör man gärna var dag! En underbar stad med medeltida torg, vackra kyrkspiror, ståtliga slott och givetvis den imponerande Karlsbron. Med ett mysigt, centralt beläget hotell nära gamla stan och en inkluderad slottstur väntar Prags alla fantastiska sevärdheter runt hörnet.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Prag
 • Privat transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Adler Prague
 • Frukost
 • Guidad vandringstur i Pragborgen (dag 2)
 • Sen utcheckning till kl. 15:00

Hotel Adler Prague

 • Hotell
 • Prag, Tjeckien
Hotel Adler Prague - Hotel

Detta hotell är beläget i centrala Prag, knappt 1km från den historiska stadskärnan och det kända torget Staroměstské náměstí. Närmaste tunnelbanestation ligger ungefär 100 meter från hotellet och den tar dig till stadens alla hörn. Varje morgon njuter du av en god frukost innan det är dags att dyka in i Prags sagolika atmosfär.

 • +3
Läs mer
Hotel Adler Prague - Double Room

Standardrum

Dubbelrummen har en tv med satellitkanaler, dubbelsäng eller två enkelsängar och ett skrivbord. Badrummet är utrustat med dusch eller badkar samt en separat toalett.

Inkluderad slottsvandring

Under din vistelse får du ta del av en lärorik stadsvandring längs Prags vackra medeltida slott - det bästa sättet att uppleva stadens skönhet på!

 • Turen äger rum dag 2 och börjar kring kl. 11:30 på en mötesplats i centrala Prag där ni hämtas upp av er lokala guide.
 • Ni börjar med att åka buss till den imponerande Pragborgen, en av stadens vackraste och mest kända landmärken. Inträdesavgift ingår och under slottsrundturen får du beundra Vituskatedralen, det gamla kungliga palatset och Sankt Georgs basilikan, som alla är belägna inom Pragborgen.
 • Turen fortsätter sedan till fots mot "den gyllene gränden", särskilt känt för sina pittoreska och färggranna hus. Därefter går ni nerför slottstrapporna till Malá Strana, "Lilla kvarteret", en vacker stadsdel med barockarkitektur och gemytliga kullerstensgator, och vidare mot den storslagna Karlsbron där turen avslutas.
 • Turen varar i ca 3,5 timmar. Guide och inträdesavgifter ingår.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Andra sevärdheter i Prag

Besök Mucha-museet dedikerat till den kända tjeckiska konstnären. Utställningarna är enastående!

Strax utanför centrum, uppe på en kulle, ligger den historiska fästningen Vyšehrad som bjuder på vackra utsiker året om

Den historieintresserade kommer att uppskatta Kommunistmuseet som berättar om kommunistregimen i Tjeckoslovakien efter andra världskriget

En unik sevärdhet i Prag är de så kallade "dansande husen" (Tančící dům) som ligger vid floden endast 750 m från ditt hotell - ett spännande exemplar av modern arkitektur

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 11 år och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-2 år: Bor gratis
Barn 3-11 år: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter