• Boende inkluderat

Välkommen till IKEA Hotellet i Älmhult

Bilsemester 1 eller 2 nätter Älmhult

pris per person från 749 kr
baserat på 2 personer

1-2 nätter på IKEA Hotell i Älmhult med frukost, 2-rättersmiddag, ingång till IKEA-museet & fika.

1958 var året allt startade i Småländska Älmhult, och har sedan dess kommit att karaktäriserat hela vårt land. Men har du någonsin besökt mytomspunna Älmhult? Vi är glada att presentera erbjudandet till IKEA Hotell med frukost, middag och givetvis ursvenskt fika. Ett besök hos IKEA är alltid en bra idé!

Erbjudandet inkluderar
  • 1 eller 2 nätter på IKEA Hotell
  • Frukost varje morgon
  • 2-rättersmiddag i hotellrestaurangen
  • Entré till IKEA-museet
  • Lunch på IKEA-museet
  • Fika på IKEA-museet
Älmhult, där allt började!

Välkommen till Småland och Älmhult! Småland som karaktäriseras av berättelser av Astrid Lindgren, röda husknutar, vacker natur men framförallt IKEA. Väl framme i IKEAs hemvist väntar ett boende på IKEA Hotell med frukost, middag, entré till IKEA-museet och givetvis en svensk fika. Låt Småland och IKEA omfamna dig med sin charmiga atmosfär och njut av IKEAs fiffiga inredningsdetaljer - nu som hotell!

IKEA Hotell

Hotel Älmhult, Sverige
Ikea Hotel - Entrance

Välkommen till IKEA Hotell som givetvis är inrett med stilfull design med smarta, typiska IKEA-lösningar. Du kan säkerligen gissa varifrån möblerna kommer ifrån, och därmed utgå från att de även denna gång träffat mitt i prick. Hotellet är trivsamt, snyggt och i framkant när vi pratar om design. Hotellet har även en trädgård, restaurang, bar, bastu och gym, gratis parkering och givetvis gratis Wi-Fi.

  • +9
Läs mer
Ikea Hotel - Double Room / Grand Lit

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Dubbelrummet är rymligt, nyrenoverat och givetvis inrett med innovativa, smarta IKEA-detaljer. I rummet väntar även en bekväm dubbelsäng, skrivbord, stol & TV. Du har även ett privat badrum med dusch och toalett.

IKEA-museum & mer!

Erbjudandet inkluderar entrébiljetter till IKEA-museet. Se hur den svenska möbeljätten formats från början tills idag. Tänk att ett svenskt företag från Småland kunnat påverka i stort sett hela världen!

IKEA-museet låter stora som små delta i kreativa aktiviteter. TIPS - under lördagar och söndagar kan du boka en guidad tur genom det historiska museet, som du kan boka på plats. Se bara till att vara där 11:30 eller 14:30!

Under besöket i IKEA-museet för du avnjuta en lunch och givetvis svenskt fika - mums!

Erbjudandet inkluderar även en 2-rättersmiddag i hotellrestaurangen, som pricken över i't!

Välj ett ankomstdatum
Exklusive
  • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
  • Bokningskostnad 99 kr
  • Transport
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för IKEA Hotell. Du ingår i ett avtal med IKEA Hotell. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 1 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 personer per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Ej tillgängligt

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Husdjur

Husdjur är välkomna mot en avgift på 75 SEK per djur, som betalas på plats

Internet

Gratis Wi-Fi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Mat & dryck

Restaurang