Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Sol & upptäcksresa i exotiska Malaysia

 • Rundresa
 • 12 nätter
 • Malaysia
från 14.119 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Malaysia väntar: Bo 7, 10 eller 14 nätter på 2 olika hotell i Kuala Lumpur & Penang inkl. transfer, frukost, inrikesflyg samt flyg.

Malaysia är ett perfekt resmål! Landets magnifika natur, paradislandskap och fascinerande historia utgör en härlig semestermiljö. I soliga Malaysia är det enkelt att kombinera stad och strand och under denna rundresa får du först uppleva pulsen i Kuala Lumpur, för att sedan fortsätta till lugnet på Penang Island. Gör dig redo för att upptäcka fantastiska Malaysia!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup, Landvetter eller Arlanda till Kuala Lumpur
 • All transfer
 • 7, 10 eller 14 nätter på 2 olika hotell (se resplan för detaljer, OBS! visas som 8, 9, 11, 12, 15 eller 16 nätter i kalendern beroende på flygtider)
 • Frukost
 • Inrikesflyg t/r mellan Kuala Lumpur och Penang
Kombinerad stads- och strandsemester i Malaysia

I Malaysia finns det mycket att se och göra. Upptäck dess intressanta städer, vackra stränder, vänliga service, oändliga shopping och goda mat. Ta chansen och boka din resa till Malaysia nu!

Du kan välja mellan 7, 10 eller 14 nätter för din rundresa. Vid 7-nätter bor du i Kuala Lumpur i 2 nätter och i Penang i 5 nätter. Om du bokar en vistelse på 10 nätter bor du i Kuala Lumpur i 3 nätter och i Penang 7 nätter. För en vistelse på totalt 14 nätter bor du i Kuala Lumpur i 3 nätter och i Penang i 11 nätter.

Resplan

Dag 1 & 2: Kuala Lumpur

Välkommen till Malaysia! På Kuala Lumpurs flygplats väntar din transfer med en TravelBird-skylt för att sedan ta dig till ditt eleganta hotell. Lämna ditt bagage på rummet och sätt igång att utforska livliga Kuala Lumpur på en gång. Självklart kan du även välja att ta en paus och vila på hotel... Läs mer

Hotel Stripes Kuala Lumpur

Dag 3 - 7: Penang

Efter några trevliga dagar i Kuala Lumpur är det dags att bege dig till flygplatsen och stiga på planet mot Penang. När du anländer kommer du att bli körd till ditt hotell där du ska spendera dina nästkommande dagar. Här finns mycket utrymme att koppla av och njuta av din semester. Starta din ... Läs mer

Four Points by Sheraton Penang Tanjung Tokong Tanjung Bungah Penang Malaysia
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Möjliga visumkostnader
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Dubbelrum 7 nätter
Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Dubbelrum 10 nätter
Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Dubbelrum 14 nätter

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-1 år: Bor gratis
Barn 2-12 år: får 25% rabatt per vistelse
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

4.620 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Malaysia, kan du behöva ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Kuala-Lumpur/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Malaysia kan du behöva vaccinera dig mot Gula febern, Hepatit A och B. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Valuta

Valutan i Malaysia är ringgit (MYR), vilket är värd ungefär € 0,21. Bankkortet kan du betala med i de flesta butiker, men kontanter är bra för shopping och taxi. Observera att din bank kan debiteras för uttag av pengar utomlands

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter