Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Utforska världens största loppis i Paris

 • Cityresor
 • 2, 3 eller 4 nätter
 • Paris
från 2.199 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Loppmarknad i Paris inkl. boende, frukost, unik loppmarknads-tur, kryssning på Seine samt flyg.

Fynda på en av världens största loppisar! Marché aux Puces de Saint-Ouen även kallad Les Puces ligger strax utanför utkanten av norra Paris. Njut av den inkluderade kryssningen på Seine och den unika 2 timmars turen du får av den stora loppmarknaden.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter eller Kastrup till Paris
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Romance Malesherbes
 • Frukost
 • 2 vuxenbiljetter till en kryssning på Seine (per vistelse)
 • 2 timmars loppmarknads-tur till St-Quen (dag 2)

Hotel Romance Malesherbes

 • Hotel
 • Paris, Frankrike
lounge

Hotel Romance Malesherbes ligger beläget i en vacker byggnad från 1800-talet. Rummen är inredda i antik stil och bidrar till en elegant och typsikt fransk känsla. Läget är centralt i ett område perfekt för den som gillar romantik, shopping och sightseeing. Gångavstånd till Monceau-parken och endast 2 km från Champs Elysees. Tunnelbanestationen ligger 800m bort och har bra förbindelser till några av Paris mest berömda sevärdheter bl.a. Eiffeltornet och Triumfbågen. Perfekt läge att uppleva Paris med andra ord!

 • +3
Läs mer
Room bad quality

Standardrum

2 vuxna per rum

Ditt dubbelrum är utrustat med en bekväm säng, TV, skrivbord, klassiska franska inredningsdetaljer och ett privat badrum med dusch och toalett.

room

Dubbelrum deluxe

2 vuxna per rum

Dubbelrum deluxe är större än standardrummet och inrett med klassiska franska inredningsdetaljer, TV, skrivbord, ett par stolar, bekväm säng samt ett privat badrum med dusch och toalett.

Några förslag på marknader att utforska

Som vi nämnde tidigare så är denna megaloppis en samling av olika marknader. Det är helt klart omöjligt att besöka varenda litet hörn på en dag så här ger vi dig ett intro av några stycken:

 • Marché Dauphine - Denna marknad erbjuder vackra möbler och antikviteter samt vinyler, affischer och kläder. Blir du hungrig på den här sidan så ta något att äta på Les Gastropodes som serverar matiga mackor och annan ordentlig mat.
 • Marché Biron - Upptäck asiatisk konst och Art Déco. Var inte rädd för att ställa frågor, så får du chans att ta del om spännade historier om föremålen.
 • Marché Paul Bert Serpette - Kan vara den pampigaste marknaden som besökt av flera Hollywoodkändisar. Låt dig inspireras av exklusiva möbler och inredningsdetaljer!
 • OBS! Marknaden är öppen på lördagar & söndagar kl. 10-18 samt måndagar kl. 11-17.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Inkluderad tur till Marché aux Puces de Saint-Ouen

Möt din guide nära Porte de Clignancourt i Paris och ge dig ut på en 2 timmars rundvandring runt stadens berömda loppmarknad - St-Ouen. När du promenerar genom marknaden kan du se otaliga föremål från många eror. Guiden lär sig samtidigt allt om hur du fyndar här. Hur man skiljer skräp från äkta pärlor och vart ska man gå för de bästa rabatterna. Hör berättelser om kändisar som Sharon Stone och Madonna, som har handlat här, och lär dig om deras favoritställen. Under turen har du många möjligheter att stanna för att spendera dina semesterpengar på lädervaror, samtida prydnadsföremål, vintagekläder, böcker, extravaganta tillbehör och mycket mer - allt till de bästa priserna.
-Avgång: kl. 10:45, dag 2
-Plats: Avgår från Porte de Clignancourt, Paris
-Längd: ca 2 timmar
-Inkluderat: tur samt guide
-Exkluderat: upphämtning och avlämning på hotell

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Turistskatt ca 9 kr per person per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år - Standardrum
Min 2 personer och max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år - Dubbelrum deluxe
Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år - Studio-lägenhet

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-2 år: Bor gratis
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Plats

Hotellet ligger med gångavstånd till Monceau-parken och endast 2 km från Champs Elysees. Tunnelbanestationen ligger 800m bort och har bra förbindelser till några av Paris mest berömda sevärdheter bl.a. Eiffeltornet och Triumfbågen.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter