Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Rundresa på drömplatsen Sardinien

 • Rundresa
 • Italien
från 12.689 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

14 nätters rundresa på Sardinien i Italien med frukost, aktiviteter, hyrbil & flyg.

Pärlvita stränder, pittoreska byar och gastronomi att dö för - följ med på en rundresa till Sardiniens bästa platser från norr till söder, och tillbaka! Med hyrbilen har du alla förutsättningar att utforska denna paradisö, häng med!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg till Olbia
 • Frukost
 • 2 nätter på Hotel Baia Marina
 • 4 nätter på Hotel Setar
 • 3 nätter på Corte Fiorita Albergo Diffuso
 • 4 nätter på Villa Barbarina Alghero
 • 1 natt Hotel Baia Marina
Bedårande vyer på Sardinien

Föreställ dig en ö fylld med medeltida byar, sjungande klocktorn, kritvita badstränder, majestätiska vattengrottor och nationalparker som avlöser varandra. Med en kultur som inkluderar vin, banbrytande gastronomi och välmående är det svårt att motstå en rundresa på italienska Sardinien. En hyrbil är inkluderad och det är bara att susa iväg så fort ni landar, låt äventyret på Sardinien börja!

Resplan

Dag 1 & 2: Sardiniens östkust

Låt äventyret börja! När planet landat på öns östra sida hämtar du ut hyrbilen som tar dig till resans första boende. Längs Sardiniens östkust finner du platser som Olbia som karaktäriseras av kritvita stränder, medeltida byar och småstäder som Orosei och pittoreska Nuoro. I Orosei väntar orör... Läs mer

Hotel Baia Marina

Dag 3 - 6: Söderut mot Cagliari

Idag går resan vidare mot södra Sardinien. Du kör rakt igenom det imponerande landskapet och passerar Gennargentu National Park, där du absolut måste stanna. Detta vackra naturreservat är hem till den största vattenkällan på ön, Sorgenti Su Gologone, och en av de djupaste ravinerna i Europa, G... Läs mer

Hotel Setar

Dag 7 & 8: Charmiga provinsen Oristano

Efter ett par strålande dagar i Cagliari fortsätter resan mot den charmiga provinsen Oristano. På vägen kan ni stanna och njuta av fantastiska platser med sanddynor, det lugnande havet och dramatiska klippformationer. I staden Oristano är lokalbefolkningen i regel väldigt välkomnande och visar... Läs mer

Corte Fiorita Albergo Diffuso

Dag 9 - 12: Nordvästra sidan av ön: Alghero

Nästa destination är ingen mindre än Alghero, vilket tar oss till den nordvästra delen av Sardinien. Än en gång har du passerat oförglömliga vyer på vägen med gömda badvikar, medeltida byar och dramatiska bergsklippor.

Alghero är en av Sardiniens större städer med 40 000 invånare, och... Läs mer

Villa Barbarina Resort Alghero 4stelle

Dag 13 & 14: Tillbaka till östkusten

Resan närmar sig sitt slut och hyrbilen tar dig smidigt tillbaka till den nordöstra sidan av Sardinien där allt började. Ta tillfället i akt och utforska det vackra landskapet och de färgstarka omgivningarna en gång till, njut av det italienska köket och kläm in ett sista besök på stranden. Ef... Läs mer

Hotel Baia Marina
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Villa Barbarina Alghero turistskatt ca 10 kr per person per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Ensamresande

Minst 2 personer för att boka resan

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Villa Barbarina ligger i hjärtat av regionen Nurra, mellan Porto Torres, Alghero och Sassari. Nurra är känt för sin vackra, orörda natur och sina intressanta vandringsleder.

Boendet ligger ungefär 200 meter från det glittriga havet samt cirka 10km från staden Orosei.

Hotellet ligger 2 km från stranden och 15 km från Cagliari.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter